� 2023 Marika Creative, all rights reserved.

Evangelia: «Αν είχα την τιμή να πάω στη Eurovision θα μπορούσα να κάνω την χώρα μας περήφανη»

H Evangelia μιλά στο TeenQueen.gr για το νέο της τραγούδι με τον Claydee, τα όνειρά της στον χώρο της μουσικής, την αγάπη της για την Ελλάδα και την επιθυμία της να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Πολλοί την χαρακτηρίζουν το επόμενο big thing της διεθνούς pop μουσικής και όχι άδικα καθώς έχει όλα τα φόντα για μια καριέρα εκτός συνόρων.

Η Evangelia ήρθε στο προσκήνιο πριν μερικά χρόνια και μετά από σκληρή δουλειά και πάνω απ' όλα αγάπη για αυτό που κάνει, κατάφερε να εδραιωθεί στην εγχώρια μουσική βιομηχανία, έχοντας το δικό της φανατικό κοινό που την στηρίζει έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Η νεαρή Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια της Panik Records μας έχει ξεσηκώσει με τις επιτυχίες της όπως τα «Fotiá», «Ónira», «Páli»,«Páme Páme» και «Aphrodite», που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα και συγκέντρωσαν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο Youtube και σε άλλες μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες.

Πριν από λίγες ημέρες η Evangelia ένωσε τις δυνάμεις της με τον Claydee στο «Toca Toca», (η Ισπανική version του «Páli») ένα άκρως αισθησιακό, καλοκαιρινό κομμάτι που θα ακούς ξανά και ξανά.

H Evangelia μιλά στο TeenQueen.gr για το νέο της τραγούδι με τον Claydee, τα όνειρά της στον χώρο της μουσικής, την αγάπη της για την Ελλάδα και την επιθυμία της να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο σου τραγούδι «Toca Toca» σε συνεργασία με τον Claydee, η ισπανόφωνη μεταφορά του «Páli», του πρόσφατου επιτυχημένου single σου με τον Mente Fuerte. Πώς νιώθεις για αυτές τις δύο συνεργασίες; Χαίρεσαι που ο κόσμος έχει «αγκαλιάσει» τόσο γρήγορα τα νέα σου κομμάτια;

Νιώθω πάρα πολύ ευγνώμων που ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τα καινούρια μου κομμάτια γιατί δεν είναι κάτι δεδομένο. Θαυμάζω πολύ τον Mente Fuerte και τον Claydee και είναι τιμή μου που είναι στο «Páli» και στο «Toca Toca». Είναι το αγαπημένο μου τραγούδι (από τα δικά μου) αυτή την στιγμή και χαίρομαι τόσο πολύ που υπάρχει σε δύο versions.

Θα σε ενδιέφερε να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα στη Eurovision;

Ναι πάρα πολύ! Πιστεύω ότι αν είχα την τιμή να πάω θα μπορούσα να κάνω την χώρα μας περήφανη. Εγώ και η εταιρεία μου, Panik Records θα κάνουμε την προσπάθειά μας και βλέπουμε. Όπως λέω πάντα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Πιστεύω πολύ στο σύμπαν.

Αρκετές από τις live εμφανίσεις σου στην Αμερική (στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας σου) ήταν sold out. Πόσο ξεχωριστό συναίσθημα είναι αυτό για εσένα; Η διεθνής καριέρα ήταν ανέκαθεν όνειρό σου; Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα;

Το να είναι μια συναυλία μου sold out είναι από τα πιο όμορφα συναισθήματα. Φεύγει ένα άγχος και ξέρω ότι όταν είμαι στη σκηνή η ενέργεια του κόσμου θα με γεμίζει με αγάπη. Πάντα ήθελα να κάνω διεθνή καριέρα, να φτάσει η μουσική μου σε όλες τις άκρες του κόσμου. Τα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα είναι σίγουρα πολλά καινούργια τραγούδια και ταυτόχρονα ετοιμάζουμε το επόμενο tour με ακόμα περισσότερες πόλεις.

https://www.instagram.com/reel/CvNjpvPt1c8/

MAD Video Music Awards 2023: Η Evangelia και η Joanne ήταν οι δύο καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς

Αρκετοί θαυμαστές σου ίσως αγνοούν ότι έχεις σπουδάσει παιδαγωγικά και εργαζόσουν ως δασκάλα. Πώς αποφάσισες να αλλάξεις επαγγελματικό προσανατολισμό, κυνηγώντας μια θέση στον χώρο της μουσικής;

Αν δεν ήμουν τραγουδίστρια σήμερα το μόνο άλλο πράγμα που θα μου άρεσε είναι να είμαι πάλι δασκάλα. Αγαπούσα αυτή τη δουλειά αλλά ταυτόχρονα αγαπούσα πολύ και την μουσική. Όταν ήμουν δασκάλα δούλευα την ημέρα και τα βράδια έτρεχα στη Νέα Υόρκη σε στούντιο για διάφορες εμφανίσεις. Είχα μπει σε έναν κύκλο ας το πούμε με μουσικούς της πόλης. Πάντα σκεφτόμουν «πως θα ήταν αν μπορούσα να αφιερώσω όλο μου τον χρόνο στη μουσική;» αλλά δεν θα άφηνα την ασφάλεια της δουλειάς από μόνη μου.

Όταν λοιπόν έγιναν περικοπές στο σχολικό σύστημα όπου δούλευα, απολύθηκαν όλες οι νέες δασκάλες και έχασα την δουλειά μου. Αυτό όμως το είδα σαν σημάδι από το σύμπαν για να αφοσιωθώ στην μουσική μου. Κάτι μέσα μου μου έλεγε να κάνω αυτή την προσπάθεια και είπα «μια ζωή την έχω, θα ακολουθήσω το όνειρο μου». Και έτσι έγινε!

https://www.instagram.com/p/Cu7GlL8AAal/

Που θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών διακοπών;

Πρόσφατα βρέθηκα στην Κρήτη στον τόπο καταγωγής μου και φέτος ήρθανε και φίλοι από την Αμερική για πρώτη φορά. Όλοι ξετρελάθηκαν με το απίστευτο φαγητό και τα κρυστάλλινα νερά του νησιού. Τους έφερα και στο παλιό σπίτι της γιαγιάς μου όπου γυρίσαμε το κλιπ του «Πάμε πάμε» και βγάλαμε μια φωτογραφία με το κόκκινο φορτηγό μας που ήταν και αυτό στο clip. Είμαι πολύ περήφανη για τον τόπο μου και χαίρομαι πολύ να τον μοιράζομαι με την παρέα μου.

https://www.instagram.com/reel/CvdAa32NsTk/

Περιέγραψέ μας τον εαυτό σου με 5 λέξεις.

Εμπαθής, δημιουργική, περήφανη, ευαίσθητη, φιλόδοξη.

https://www.instagram.com/p/CvSbon1OU_Z/

Ποια είναι η «ένοχη» απόλαυσή σου;

Η ενοχή απόλαυσή μου είναι να τρώω ένα ολόκληρο κουτί σοκολατένια πουράκια μόνη μου και πολύ γρήγορα.

Evangelia

To τραγούδι «Fotiá» στο οποίο συνεργάστηκες με την Ελένη Φουρέιρα αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό και βρέθηκε στην κορυφή των charts. Είχες φανταστεί αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία;

Όταν η Ελένη Φουρέιρα άκουσε το τραγούδι μου (το original στα Αγγλικά) και πρότεινε να το πούμε ντουέτο μαζί στα Ελληνικά εγώ έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν κάτι μεγαλύτερο κι από την φαντασία μου! Ήταν πολύ ωραία η συνεργασία μας και χάρηκα τόσο πολύ που ήταν και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησα στα Ελληνικά. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία και χαίρομαι που άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κοινή δισκογραφική μας οικογένεια με την Ελένη, την Panik Records, που μας έφερε κοντά και στήριξε το ντουέτο μας.

https://www.instagram.com/p/CfR3fGGI8SM/

Τι είναι αυτό που σου λένε οι περισσότεροι fans σου στα social media; Σε ενοχλεί η κριτική;

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που ξεκίνησα την καριέρα μου οι περισσότεροι fans μου γράφουν να πάω στη Eurovision. Πριν από αυτά τα σχόλια εγώ δεν το είχα σκεφτεί ποτέ, τώρα όμως κάνω προσπάθειες και για μένα και τους fans μου. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα ήθελα να πω ότι η κριτική δεν με ενοχλεί αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Προσπαθώ να μην με ενοχλεί και να μην δίνω πολύ σημασία όταν υπάρχουν κακά σχόλια.

https://www.instagram.com/tv/CFmIDTuApe-/

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες και από ποιον αντλείς έμπνευση;

Μου αρέσουν πολύ η Shakira και η JLo, ειδικά στο Super Bowl halftime show, έδειξαν girl power. Μου αρέσει και το γεγονός ότι είναι περήφανες για τις ρίζες τους και την κουλτούρα τους, όπως και εγώ είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved