Ελένη Φουρέιρα: Το hot καλοκαιρινό φόρεμα που δε θα ξεχάσεις

Η τραγουδίστρια έκανε άλλη μία απίστευτη εμφάνιση

Σιγά-σιγά πηγαίνουμε στα μέσα του Αυγούστου και είτε περιμένουμε τις διακοπές μας είτε σκεφτόμαστε πώς θα περάσει όσο πιο διασκεδαστικά η ώρα στην Αθήνα. Μπορεί να μην έτυχε να κανονιστούν νησιά φέτος -και με την όλη κατάσταση που επικρατεί, ίσως και καλύτερα- αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε καταπληκτικά όπου κι αν βρισκόμαστε.

Όταν ακόμη τα βράδια είναι τόσο ζεστά, για παράδειγμα, γιατί να μην κάνουμε μία βόλτα στη θάλασσα και να περάσουμε το βράδυ με την παρέα σε ένα από τους πανέμορφους εξωτερικούς -γιατί προσέχουμε- χώρους των μαγαζιών; Και στην περίπτωση που πάμε σε κάτι τέτοιο, φυσικά, θα ψάξουμε και κάτι ανάλογο για την περίσταση.

Στα πιο sexy moods, τα mini φορέματα αποτελούν πάντα μία από τις πιο συνηθισμένες επιλογές και η Ελένη Φουρέιρα που ουκ ολίγες φορές τα έχει τιμήσει, έκανε μία ανάρτηση, στην οποία ποζάρει με ένα super sexy σχέδιο. Μέσα σε μία ημέρα, η ανάρτηση ξεπέρασε τα 70 χιλιάδες likes και τα σχόλια δε σταμάτησαν να την εκθειάζουν και να της λένε πόσο υπέροχη δείχνει.

Φυσικά, θα δώσουμε τα special credits στο καταπληκτικό της κορμί που αναδεικνύει ό,τι ρούχο κι αν αποφασίσει να βάλει η τραγουδίστρια.



Μπες στην παρακάτω gallery για να τη δεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved