Ο APON παρουσίασε το άλμπουμ «Sexero» και έδειξε ότι ο αισθησιασμός δεν είναι μόνο στο «Γδύσου»

Ποια τραγούδια ξεχωρίσαμε από το άλμπουμ του APON με τίτλο «Sexero»;

Το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Alcatraz η απονομή του διπλά πλατινένιου single «Γδύσου» και η παρουσίαση του πρώτου άλμπουμ του APON, που έχει τον τίτλο «Sexero».

fa5b5e7b-768f-4ef6-9027-86d06e782472.jpg

Το teenqueen.gr βρέθηκε εκεί με σκοπό να σου μεταφέρει τον παλμό μίας σημαντικής στιγμής για τον καλλιτέχνη, που κατάφερε να μπει στις καρδιές μας με ένα αισθησιακό κομμάτι τους τελευταίους μήνες, το «Γδύσου».

Το Official Music Video του «Γδύσου», το οποίο ο APON ερμηνεύει μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, έχει ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Η επιτυχία του κομματιού επισφραγίστηκε λίγο πριν ο APON παρουσιάσει ολόκληρο το άλμπουμ του, το οποίο συνολικά περιέχει 6 τραγούδια.

Από αυτά, εκτός από το «Γδύσου», ξεχωρίσαμε το «Φεγγάρι» αλλά και τα «Κόκκινα Φανάρια». Και τα δύο κομμάτια είναι ερωτικά, αισθησιακά και απόλυτα… εθιστικά θα μπορούσαμε να πούμε.

Το «Κόκκινα Φανάρια» είναι ένα σύγχρονο και αισθησιακό track, που έγραψε ο APON, σε παραγωγή του IAMSTRONG. Μπορώ να πω, ότι αυτό το κομμάτι επιβεβαιώνει ότι η επιτυχία του «Γδύσου» δεν είναι καθόλου τυχαία!

Στην παρουσίαση του άλμπουμ βρέθηκαν κάποιοι αγαπημένοι καλλιτέχνες και φίλοι του APON. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η Χριστίνα Σάλτη αλλά και η Ζόζεφιν. Εκτός αυτών, το παρών έδωσε και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία ανέβηκε και στη σκηνή, κατά τη διάρκεια της απονομής του διπλά πλατινένιου single.

Δες στην παρακάτω gallery εικόνες από τη βραδιά

Πηγή κεντρικής εικόνας: ndp

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved