Φουρέιρα for the win! Θα τρελαθείς μόλις μάθεις τι απίστευτο κατάφερε

Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Φυσικά και όταν μιλάμε για την Queen της pop ελληνικής σκηνής το μυαλό μας πάει αμέσως στην Ελένη Φουρέιρα! Το απόλυτο idol αλλά και η απόλυτη βασίλισσα της pop μουσικής έχει όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα της Ελένης Φουρέιρα. Αυτή τη φορά έκανε ακόμη κάτι το απίστευτο και έγινε viral. Μόλις μάθεις περισσότερα θα υποκλιθείς και εσύ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη έχει ξεπεράσει κάθε καλλιτέχνη, τόσο Έλληνες, όσο και καλλιτέχνες τους εξωτερικού. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα κι από κανέναν μιας και ξέρει πολύ καλά τι πάει να πει... «Fuego» και πώς να βάζει φωτιές σε κάθε σκηνή.

Αυτή τη φορά, η Ελένη έγινε viral και δε θα πιστέψεις πώς. Το τελευταίο διάστημα αν και το κομμάτι που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις είναι το «Temperatura», ανέβασε τη θερμοκρασία με ένα παλαιότερο κομμάτι της. Κατάφερε και έγινε viral στην πλατφόρμα του Tik-Tok και μάλιστα στην Κίνα με το τραγούδι «Tómame». To νέο dance challenge στην Κίνα θέλει χρήστες του Τik-Tok να χωρεύουν... Φουρέιρα.



To «Tómame » από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε είχε κάνει εντύπωση στους θαυμαστές της Ελένης. Έγινε Νο1 σε iTunes, σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ μέχρι και σήμερα έχει περισσότερα από 5 εκατομμύρια streams στο Spotify. To «Tómame» όπως αναφέρει και η επίσημη σελίδα στο instagram της δισκογραφικής εταιρίας Panik έγινε viral στο κινεζικό Tik- Tok με εκατομμύρια χρήστες να κάνουν την χορογραφία της Ελένης Φουρέιρα. Εσύ αλήθεια το έχεις χορέψει ή όχι ακόμη;

https://www.instagram.com/tv/CFC5Ok2jccm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved