Justin Bieber: Το νέο «HOLY» είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα δεις σήμερα

Είναι κάτι που σίγουρα είχαμε ανάγκη.

Τι κι αν έχεις συνηθίσει τον Justin Bieber μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, τα πλούτη και τις ανέσεις, είναι ένα παιδί που έφτασε σε αυτή τη θέση από το μηδέν. Αν και τα κομμάτια του τώρα τελευταία έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο, το νέο «Holy» ήρθε να πρωτοτυπήσει με σκοπό φυσικά να περάσει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλους μας.

Το νέο του κομμάτι έχει τίτλο «Holy» και πρόκειται για μια συνεργασία με τον καλλιτέχνη Chance the Rapper. Σχεδόν απροειδοποίητα, ο Justin κυκλοφόρησε το νέο του track κάποιους μήνες μετά το 5ο του album «Changes».

Χωρίς πολλές υπερβολές αλλά με έντονο συναίσθημα το «Holy» είναι αυτό ακριβώς που ήθελες να ακούσεις αυτή την περίοδο. Οι δύο καλλιτέχνες στέλνουν το πιο αισιόδοξο μήνυμα σε όλους μας, μιας και οι στίχοι του είναι ιδανικοί για αυτό αλλά αυτό που πραγματικά θα σε αγγίξει είναι το music video που το συνοδεύει.

Με μια μικρού μήκους ταινία οι δύο καλλιτέχνες εκφράζουν τη σημαντικότητα του να προσφέρεις τη βοήθειά σου. Η ιστορία που εκτυλίσσεται υπό τις μελωδίες φυσικά της μουσικής, θα μιλήσει αμέσως στη καρδιά σου.

Δες το music video του «Holy» εδώ:



Δες στη gallery τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved