Ο Justin Bieber είπε το όνομα της Selena και το Twitter απάντησε αναλόγως

Κανένας λόγος να συμβεί όλο αυτό.

Με αυτό που έγινε πάλι πριν από λίγες μέρες, αισθανόμαστε λες και μπήκαμε σε μία χρονομηχανή και πήγαμε αρκετά χρόνια πίσω. Τότε που ο Justin Bieber και η Selena Gomez ήταν a thing και μια τα φτιάχνανε μια χωρίζανε και πάλι όλο από την αρχή. Κουραστικό από ένα σημείο και μετά, αλλά μας έβγαζε κάτι το σίγουρο. Ότι δε γινόταν αυτοί οι δύο να μην είναι μαζί. Κι όμως έγινε.

Ο τραγουδιστής είναι πλέον παντρεμένος με τη Hailey (Baldwin) Bieber και, μέχρι στιγμής, δεν έχουμε δει κάτι που να δείχνει ότι δεν τα πάνε καλά. Ίσα ίσα. Τους βλέπουμε μαζί και πιο καλά από ποτέ κάθε φορά.




Γιατί, λοιπόν, ο Bieber να συμμετέχει σε βίντεο κλιπ τραγουδιού που έπρεπε να πει το όνομά της; Αποκλείεται να μην του πέρασε από το μυαλό ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο. Και, μάλιστα, όχι απλώς ασχολήθηκε, αλλά έφτασε να λέει ότι όλο αυτό έγινε επίτηδες -που μεταξύ μας κι εμείς το πιστεύουμε.

Οι χρήστες του Twitter, βλέποντας το θέαμα, μπήκαν κατευθείαν στην πλατφόρμα και άρχισαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια, πολλά από τα οποία μάλλον θα σε βρουν σύμφωνη.

Justin, you had that coming.

Δες τα tweets στη συνέχεια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved