Justin Bieber: H photo της Hailey που δείχνει ακριβώς τι νιώθει για εκείνη

Καθόλου τυχαία τα 3 εκατομμύρια likes μέσα σε 12 ώρες.

Ο Justin Bieber και η Hailey είναι πια το hot ζευγάρι που όλοι χαίρονται να βλέπουν. Ομολογουμένως, στην αρχή, θεωρούσαν ότι πρόκειται για έναν τρόπο να ξεπεράσει τη Selena Gomez, με την οποία για πολλά χρόνια διατηρούσαν σχέση -έστω και με διαλείμματα-. Φαινόταν σαν οι δυο τους να μην μπορούν να κρατηθούν μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά, τελικά, το μοντέλο ήταν αυτό που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά και τελικά να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Από τότε που παντρεύτηκαν ειδικά, οι δυο τους είναι αχώριστοι. Στα Instagram τους συνεχώς βλέπουμε να ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες και να κάνουν αφιερώσεις για να εκφράσουν την αγάπη τους. Οι followers τους, στο θέαμα, ενθουσιάζονται και γεμίζουν τις αναρτήσεις με likes και σχόλια.




Κάτι τέτοιο συνέβη και με τη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα ο σταρ, στην οποία φωτογραφίζεται μαζί με τη σύζυγό του. Σε αυτήν, της δίνει ένα φιλί, όμως, το βλέμμα πέφτει κατευθείαν στο caption.

Σε αυτό, γράφει «Mine», δηλαδή «δική μου» και ουσιαστικά λέει ξεκάθαρα ποια είναι τα συναισθήματά τους προς εκείνη. Όχι μόνο ο έρωτάς τους δεν έχει φύγει, αλλά όσο περνάει ο καιρός, φουντώνει και περισσότερο.

Δες τη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved