Billie Eilish: Βγάζει νέο single και έρχεται πιο σύντομα από όσο νομίζεις

Το «My Future» θα είναι το νέο τραγούδι της και είμαστε ενθουσιασμένες.

Η Billie Eilish ήταν απασχολημένη τους τελευταίους μήνες, με νέα projects αλλά και με τη ραδιοφωνική εκπομπή που κάνει με τον μπαμπά της, παρά όμως τις πολλές ασχολίες της, ετοίμασε το επόμενο της hit με τίτλο «My Future».

Η αποκάλυψη αυτή ήρθε από την ίδια, μιας και ανέβασε μια φωτογραφία της και φυσικά στη λεζάντα έγραψε ότι το νέο της κομμάτι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Συγκεκριμένα το «My Future» θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουλίου και καταλαβαίνεις... οι fans τρελάθηκαν!

https://www.instagram.com/p/CDCORx5lVzA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι θαυμαστές ανυπομονούν και ο ενθουσιασμό τους φάνηκε, αφού τα tweets πήραν φωτιά. Άλλωστε αν σκεφτείς ότι το τελευταίο κομμάτι της Billie ήταν το «No Time To Die» για χάρη της ταινίας του James Bond, οι fans δικαίως έχουν πάθει ένα «αλαλούμ» με την είδηση του νέου single.



Αν πάντως ισχύουν όλα όσα σκέφτονται οι θαυμαστές το νέο της single προμηνύει καινούριες δουλείες για την καλλιτέχνιδα και ίσως μιλάμε για ένα νέο album, αφού ο Finneas σε συνέντευξή του στο Vulture είχε παραδεχθεί ότι η αδερφή του και εκείνος δουλεύουν εντατικά σε νέα πράγματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved