Billie Eilish: Τρελάθηκε μόλις είδε ποια pop star χόρεψε το κομμάτι της

Είναι να μη τρελαθεί;

Φαντάσου τώρα, μια καλλιτέχνιδα που είχες ως είδωλό σου όταν ήσουν μικρή να τραγουδά και να χορεύει ένα από τα τραγούδια σου. Είναι να μη τρελαθείς με κάτι τέτοιο;

Η Billie Eilish, αν και είναι μια καλλιτέχνιδα που σαρώνει στα charts και μετρά τεράστιες επιτυχίες σε Παγκόσμιο επίπεδο, έχει και εκείνη τα καλλιτεχνικά της «κολλήματα» και όταν μιλάμε για κολλήματα εννοούμε ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που θαυμάζει και τρελαίνεται για αυτούς. Μια από αυτές είναι και η Britney Spears την οποία η Billie λάτρευε όταν ήταν μικρή και όπως αποκάλυψε στο πρόσφατο επεισόδιο της εκπομπής «me & dad radio» στο Apple Music, στο κινητό της είχε μόνιμα το τραγούδι «Baby One More Time».

Ήταν ένα τραγούδι που όπως λέει και εκείνη της είχε «τινάξει» το μυαλό. Τώρα συνέβη το απίστευτο για την Billie Eilish και πώς να μη τρελαθεί βλέποντας το video της Britney; Φαντάσου πώς ένιωσε όταν είδε το «παιδικό της κόλλημα» να χορεύει ένα από τα τραγούδια της! Σοκ!

Η Britney έχει κάνει διάφορα βιντεάκια με κομμάτια της Billie και πριν μερικές ημέρες έκανε μια χορογραφία για το τραγούδι «Bury a Friend». Όταν η Billie το είδε κόντεψε να τρελαθεί και είπε: «Πόσταρε μερικά videos από τα τραγούδια μου και όταν τα είδα παραλίγο να λερώσω το παντελόνι μου από τη χαρά μου. Σε αγαπώ Britney».

Δες τη Britney να χορεύει... Billie Eilish εδώ:



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved