Αν όντως σου αρέσει ο χορός, ακολούθησε αυτά τα 7 accounts στο TikTok

Αν είσαι μια πραγματική fan του χορού, αν ο χορός είναι το στοιχείο σου, τότε το TikTok έχει τα καλύτερα και πιο απολαυστικά accounts.

Σου αρέσει ο χορός και δεν χορταίνεις να βλέπεις βιντεάκια στο κινητό σου; Σου έχουμε τα τοπ accounts του TikTok με το πιο φρέσκο dance περιεχόμενο που θα σε κάνει να κολλήσεις.

dance-tiktok-xoros-2.jpg

Moulaga: Το νέο dance challenge που κάνει χαμό στο TikTok

Μουσική, ρυθμός, πάμε: 1,2,3 TikTok, 1,2,3, TikTok

Όπως ήδη θα ξέρεις, το TikTok είναι η πλατφόρμα που κρύβει κάθε λογής περιεχόμενο. Μουσική, trends και χορός, είναι από τα πιο βασικά του και έχει μετατραπεί πλέον σε ένα μέρος όπου συλλέγεται το πιο μαγευτικό και εντυπωσιακό περιεχόμενο για χορό.

Από εντυπωσιακές χορογραφίες μέχρι challenges και μοναδικούς συνδυασμούς, αυτά τα accounts είναι βέβαιο ότι θα σε εμπνεύσουν και θα σε κάνουν να κολλήσεις.

7 TikTok accounts αν σου αρέσει ο χορός

Jabbawockeez

Αν δεν ξέρεις ήδη τους Jabbawockeez, πρέπει να τους μάθεις... χτες! Το πιο διάσημο dance crew όλων των εποχών (σχεδόν, χωρίς υπερβολή), ξεκίνησε να εκτοξεύεται όταν αναδείχτηκε καλύτερη ομάδα το 2008 και έκτοτε μαγεύει με τις παραστάσεις του σε στάδια, στο Λας Βέγκας και σε κάθε μεγάλο event. Χαρακτηριστικό τους, οι μάσκες που δεν βγάζουν ποτέ.

Michael Le

Ο Michael Le κατέκτησε το TikTok χορεύοντας και κάνοντας ιδιαίτερα στυλιζαρισμένα βίντεο με την 15χρονη αδελφή του και τα 5 και 7 ετών αδέλφια του. Είναι 22 χρονών και αν είσαι από αυτές που ντρέπεται να χορεύει δημόσια, τότε ο Michael θα σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις.

Dytto

Πρώην μαζορέτα, η Dytto έγινε γνωστή με το χορευτικό remix του "Barbie Girl", έχει φρέσκο και διασκεδαστικό content που συνδυάζει χορό με μόδα, ενώ μαλλιά και νύχια είναι fabulous σε κάθε νέο βίντεο.

Norah Yarah Rosa

Τρεις αξιολάτρευετες αδερφές χορεύουν παθιασμένα σε R&B και hip-hop ρυθμούς, χορογραφούν μόνες τους και γεμίζουν τα social media με απολαυστικές κινήσεις που ανεβάζουν.

BDash + Konkrete

Ναι είναι δύο content creators, αλλά δεν γίνεται να τους διαχωρίσουμε. Δημιουργικοί και πρωτότυποι, από τα λίγα accounts που δεν αντιγράφουν, φέρνουν συνέχεια φρέσκα βίντεο και κάνουν και μαθήματα online.

Funkanometry

Ένα ακόμη duo, με φοβερές χορογραφίες, όχι απαραίτητα δύσκολες, αλλά τέρμα διασκεδαστικές. Επιλέγουν πάντα την πιο ανεβαστική μουσική και την πιο ιδιαίτερη και καταφέρουν να φέρουν κάθε φορά μια μοναδική χορογραφία.

World of Dance

Το πιο mainsrteam account του TikTok για χορό, από τα πιο δημοφιλή και όχι άδικα. Το World of Dance είναι διαγωνισμός στο NBC, αλλά ο λογαριασμός στο TikTok έχει διαγωνιζόμενους και dance influencers από όλο τον κόσμο! Αν θες από κάπου να ξεκινήσεις, ξεκίνα από εδώ!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved