Η Billie Eilish τραγούδησε live το «No Time To Die» κι εμείς προσκυνάμε απλά

Για άλλη μια φορά η Billie Eilish έκλεψε την παράσταση.

Για ακόμη μια φορά αυτό το κορίτσι μας εντυπωσίασε. Όχι ότι περιμέναμε κάτι λιγότερο από εκείνη, παρόλα αυτά πάντα μας δίνει αυτό το κάτι παραπάνω που ποτέ δεν περιμένουμε και μας κάνει τόσο χαρούμενες. Αρχικά, το ταλέντο της δεν περιγράφεται με λόγια, αυτό όμως το έχουμε ξανά πει. Αρκεί να ακούσεις ένα από τα κομμάτια της ή καλύτερα να δεις μια από τις Live εμφανίσεις της για να καταλάβεις.

Με αφορμή λοιπόν αυτές τις live εμφανίσεις, ας αναφερθούμε στην πιο πρόσφατή της ερμηνεία, ενός τραγουδιού που μόνο από ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής είχαμε ακούσει μέχρι στιγμής.
Ο λόγος για το τραγούδι «No Time To Die», το ολοκαίνουριο τραγούδι της ταινίας του James Bond. H Billie είναι επίσημα η νεαρότερη που γράφει και ερμηνεύει το theme song για ταινία του James Bond.

Η τύχη μας έκλεισε το μάτι και, για χάρη του live performance της στην τελετή βράβευσης των BRIT Awards, ερμήνευσε για πρώτη φορά το «No Time To Die», υπνωτίζοντάς μας μαγικά με την φωνή της και την καθηλωτική αυτή μουσική.

Το τραγούδι κυμαίνεται σε ήπιους και χαμηλούς τόνους, όπως άλλωστε και τα περισσότερα κομμάτια της Billie. Στην ερμηνεία της πάντως πάνω στην σκηνή υπάρχουν σημεία που η έκταση της φτάνει σε ψηλούς τόνους, ωστόσο η ωριμότητα της φωνής της και η δυναμική της παραμένουν ίδιες, κάτι που είναι δύσκολο, μοιάζει όμως παιχνιδάκι για εκείνη.
Πάντα σταθερή στις νότες που πρέπει να ακολουθήσει και με την ιδιαίτερή της παρουσία, στάθηκε στην σκηνή της O2 Arena και μας συγκίνησε!




Με ένα βραβείο στα χέρια τη, η Billie απέδειξε στους ελάχιστους εναπομείναντες-μη θαυμαστές της- ότι είναι το Νο1 όνομα στην μουσική βιομηχανία και δεν σκοπεύει να φύγει έτσι εύκολα από αυτήν την θέση.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved