Shh! Δες πώς θα φτιάξεις μυστικές συνομιλίες στο Instagram (video)

Η νέα λειτουργία του app που κυριολεκτικά θα σε σώσει.

Το Instagram είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιούμε όλες καθημερινά για πολλούς λόγους. Αρχικά βλέπουμε εκεί πρώτες όλα τα νέα των celebs ενώ ποστάρουμε τις φωτογραφίες και τα stories μας.

Η νέα λειτουργία του Instagram που θα σε ενθουσιάσει

instagram3

Μια νέα δυνατότητα προσφέρει το Instagram στους χρήστες του και αυτή ονομάζεται #VanishMode. Τι είναι αυτό; Θα σου εξηγήσω αμέσως.

5 bikini πόζες δίπλα στη θάλασσα- Τα likes στο Instagram σου θα εκτοξευθούν

Ουσιαστικά είναι μια λειτουργία (την έχεις συναντήσει και στο Facebook) που σου επιτρέπει να στέλνεις προσωπικά μηνύματα (DM) που εξαφανίζονται μόλις βγεις από τη συνομιλία. Τέλειο έτσι;

Η μυστική συζήτηση είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιηθεί με μικρά, απλά βήματα. Μπορείς να την αφαιρέσεις οποιαδήποτε στιγμή θες και να συνομιλήσεις ξανά όπως πριν με τις φίλες σου.

via GIPHY

Πώς θα ενεργοποιήσεις τη μυστική συζήτηση

Το #VanishMode ενεργοποιείται με μια κίνηση από το κάτω μέρος της συνομιλίας. Μόλις σταλεί ένα μήνυμα, θα παραμείνει στην οθόνη μέχρι να απενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί η εφαρμογή. Φυσικά, μπορείς να κάνεις screenshot του μηνύματος προτού εξαφανιστεί. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό θα λειτουργεί τόσο σε ομαδικές συνομιλίες όσο και σε προσωπικές συνομιλίες.

Στο παρακάτω βίντεο θα σου λυθούν όλες οι απορίες.



Ώρα να… φτιάξουμε κορμί! 5 fitness apps που πρέπει να κατεβάσεις ASAP

Πηγή κεντρικής: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved