Ώρα να… φτιάξουμε κορμί! 5 fitness apps που πρέπει να κατεβάσεις ASAP

Μέχρι το τέλος του 2021 θα έχεις φτιάξει ΤΟ κορμί!

Ομολογώ ότι τα τελευταία τρία χρόνια έγινα fitness addict. Αγάπησα κάπως ξαφνικά τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ισορροπημένη διατροφή και τη γυμναστική. Κι από τότε… Είμαι κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος! Το fitness – ψυχή και σώμα- είναι για μένα πια τρόπος ζωής!

Τα 5 καλύτερα free apps για να γυμναστείς μόνη σου στο σπίτι

Γυμναστική δεν σημαίνει ταλαιπωρία

Σίγουρα μια βόλτα για καφέ με την κολλητή σου μοιάζει όαση μπροστά σε μία ώρα γυμναστικής. «Πού να ιδρώνω τώρα και να μην μπορώ να πάρω μετά τα πόδια μου;», ίσως να έχεις πει πολλές φορές στον εαυτό σου.

Δεν είναι έτσι, όμως, τα πράγματα, girl! Ναι! Και ο καφές με την κολλητή είναι must. Και η γυμναστική είναι απαραίτητη για υγιές σώμα και πνεύμα. Θα το καταλάβεις μόλις την κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου και θα διαπιστώσεις πως με λίγη γυμναστική ο ύπνος, η διάθεσή σου, οι αντοχές σου θα βελτιωθούν σε χρόνο dt.

https://www.instagram.com/p/CSYikRLDZyc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και για να ξεκινήσεις ομαλά, σου βρήκα πέντε super duper fitness apps, που θα σε κάνουν κορμάρα, χωρίς καν να χρειαστεί να κουραστείς.

Τα fitness apps που αξίζει να κατεβάσεις

#1 Sworkit

Ένα fitness app που φτιάχνει εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα και με τον χρόνο που εσύ έχεις διαθέσιμο. Έχεις πέντε λεπτά για γυμναστική; Έχεις μία ώρα; Το Sworkit θα σου φτιάξει το κατάλληλο πρόγραμμα.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις τον τύπο γυμναστικής που θέλεις- ενδυνάμωση, cardio, yoga ή stretching- και την ώρα που έχεις διαθέσιμη για να γυμναστείς. Από εκεί και πέρα η εφαρμογή θα σου δώσει το κατάλληλο βίντεο που απευθύνεται στις δικές σου ανάγκες.

#2 Nike+Run Club

Αν θέλεις να ξεκινήσεις χαλαρά και είσαι αρχάρια, βρήκες… τον δάσκαλό σου. Η εφαρμογή παρέχει προγράμματα για fitness newbies, αλλά και workouts για πιο σκληροπυρηνικούς αθλούμενους. Τα προγράμματα που περιέχει βοηθούν να βελτιώσεις την ταχύτητα, την αντοχή και τη δύναμή σου.

Υπάρχουν, επίσης, πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως πίνακες κατάταξης για εβδομαδιαίες προκλήσεις, που συνδέονται με playlists του Spotify.



#3 SleepCycle

Ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για την καλή φυσική κατάσταση. Η εφαρμογή αυτή, λοιπόν, παρακολουθεί και καταγράφει την κίνηση και ποιότητα του ύπνου σου μέσα από το κινητό.

Έτσι, η εφαρμογή ξέρει αν κοιμάσαι ελαφρά ή βαθιά, αλλά και πώς θα σε ξυπνήσει το πρωί, ώστε να νιώθεις γεμάτη ενέργεια και ζωή.

#4 MyFitnessPal

Σε βοηθά να μετράς την ημερήσια πρόσληψη φαγητού και ροφημάτων. Υπολογίζει όλα τα θρεπτικά συστατικά, τις θερμίδες και τις βιταμίνες που έχεις καταναλώσει. Αναλύει, επίσης, το μοτίβο διατροφής σου και ανακαλύπτει τι λείπει από το διατροφικό σου πρόγραμμα ή τι χρειάζεται να μειώσεις.

Αν το φαγητό που καταναλώνεις είναι συσκευασμένο και έχει barcode, το app μπορεί να το σκανάρει και να το αναγνωρίσει. Επιπλέον, η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα ένταξης σε μια κοινότητα, όπου μπορείς να ακολουθήσεις φίλους, να μοιραστείς workouts, συνταγές και να λάβεις κίνητρα για να συνεχίσεις το ταξίδι σου στον κόσμο του fitness.

#5 HeadSpace

Το ψυχικό fitness είναι εξίσου σημαντικό με το σωματικό. Η εφαρμογή αυτή, λοιπόν, παρέχει courses διαλογισμού, που κυμαίνονται από τρία ως τριάντα λεπτά της ώρας.

Προωθεί, επίσης, την ισορροπία του μυαλού συνδυαστικά με ένα ισορροπημένο σώμα. Για να ξέρεις, ο διαλογισμός μπορεί να μειώσει το στρες, να βελτιώσει το focus σε κάτι συγκεκριμένο και να προωθήσει τον καλύτερο ύπνο.

Cover photo: freepik.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved