5 bikini πόζες δίπλα στη θάλασσα- Τα likes στο Instagram σου θα εκτοξευθούν

Γιατί πώς αλλιώς θα δώσεις νέα πνοή στο Instagram σου;

Έχεις το τέλειο μπικίνι, βρήκες τον καλύτερο προορισμό στην παραλία και τώρα ήρθε η ώρα να τραβήξεις μια φωτογραφία για το Instagram. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι αμήχανα όταν προσπαθείς να τραβήξεις μια φωτογραφία που δείχνει το μαγιό σου. Δεν είναι ανάγκη να πρέπει να κρυφτείς κάτω από πολλά ρούχα, αλλά να επιδείξεις το σώμα σου με το μπικίνι σου με υπερηφάνεια.

Summer blues! 10 μπλε μπικίνι που κολακεύουν κάθε επιδερμίδα (μαυρισμένη ή όχι)

Αν συνεχίσεις να διαβάζεις αυτές τις γραμμές, θα δεις παρακάτω 5 bikini πόζες δίπλα στη θάλασσα που μπορείς να αντιγράψεις και να ανεβάσεις στο δικό σου Instagram account.

https://www.instagram.com/p/CSAjp8aJQR3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H πόζα «Ατενίζω τη θάλασσα»

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις την παραλία ή το σώμα σου από αυτήν την στάση. Είναι αρκετά απλό! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από την κάμερα, ώστε να αντικρύζεις τη θάλασσα, και ο φωτογράφος να έχει θέα την πλάτη σου. Παίξε με τα μαλλιά σου λίγο και θα έχεις την πιο τέλεια πόζα.

Η πόζα «κοντινό στο μπικίνι»

Λατρεύεις το νέο σου μαγιό και θες να το αναδείξεις; Ποιος είπε πως πρέπει οπωσδήποτε να φαίνεσαι ολόκληρη στη φωτογραφία; Πες στην κολλητή σου (ή και όχι αφού μπορείς και μόνη) να εστιάσει στο μαγιό σου και να σε τραβήξει από τους ώμους και κάτω. Πολύ εντυπωσιακή και άκρως επαγγελματική θα λέγαμε.



Η πόζα «του μοντέλου»

Ήδη εκτελείς χρέη μοντέλου όσο φωτογραφίζεσαι, αλλά μπορείς πολύ εύκολα να αντιγράψεις και τη στάση που παίρνουν τα μοντέλα σε καταλόγους. Βρες τη γωνία σώματος που σε κολακεύει, στάσου μπροστά από τη θάλασσα και *click*. Αν θες να δώσεις άλλα vibes στη φωτό, κάνε τηn ασπρόμαυρη ή χρησιμοποίησε ένα vintage ψάθινο καπέλο.

Shopping Guide: 10 κόκκινα bikini για τις διακοπές και τις βουτιές στην πόλη

Η selfie με την πετσέτα παραλίας

Αυτή μπορεί να είναι η πιο δημοφιλής πόζα μπικίνι/παραλίας, επειδή είναι μια από τις ευκολότερες επιλογές. Ενώ βρίσκεσαι λίγο στον ήλιο, ξαπλωμένη στην πετσέτα σου, βγάλε το κινητό, βρες τη σωστή γωνία και τράβηξε μια selfie που δείχνει το όμορφο πρόσωπό σου με τον ήλιο και το αγαπημένο σου μπικίνι.

Η πόζα «μπαίνω στο νερό»

Το concept «photo με μπικίνι στην παραλία» δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μια φωτογραφία σου που να απολαμβάνεις τη θάλασσα. Εάν η παραλία που βρίσκεσαι έχει όρμο ακόμη καλύτερα, αν όχι μπορείς να τη βγάλεις οπουδήποτε μέσα στο νερό. Απλά περπάτα μέσα στο νερό και κράτα μια απόσταση από την κολλητή που σε φωτογραφίζει. Μπορείς να παίζεις με τα μαλλιά σου να κοιτάς τυχαία προς τα πίσω κ.ο.κ. Η λήψη αυτή θα μοιάζει υπέροχη και χωρίς να φαίνεσαι πολύ στημένη.

Cover photo: @danouuz

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved