Riverdale: Όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την πέμπτη σεζόν

Η 5η σεζόν έρχεται και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να μάθεις.

Η αγαπημένη σου σειρά «Riverdale» επιστρέφει και επισήμως για την 5ησεζόν. Ο ερχομός αυτός βέβαια σημαίνει ότι θα έχουμε νέο μυστήριο, νέους χαρακτήρες και απέραντη πεπριπέτεια. Άραγε θα δούμε νέους έρωτες και ζευγάρια μαζί με τον ερχομό της νέας σεζόν; Τα πράγματα σίγουρα θα εξελιχθούν διαφορετικά παρ' ότι που η νέα σεζόν θα ξεκινήσει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε.

Η Marisol Nichols, υπαινίχθηκε ότι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε τόσο καλά για το ζευγάρι Αrchie- Veronica στη νέα σεζόν και πιθανότατα το κορίτσι nα βρεθεί στη θέση της Veronica. Αν αυτό βγει αληθινό, τότε σίγουρα οι ανατροπές θα μας τρελάνουν Εν τω μεταξύ, ο Mark Consuelos αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να δούμε μεγάλα love stories να γεννιούνται.

«Στην πέμπτη σεζόν θα δούμε την αποφοίτηση και έπειτα η ιστορία πρόκειται να κάνει άλμα επτά χρόνια μετά και μάλιστα μερικοί χαρακτήρες θα βρίσκονται σε διαφορετικές σχέσεις, "αποκάλυψε ο Mark Consuelos στο SuarantusXM's Quarantined with Bruce.

https://www.instagram.com/p/CFGumctDehZ

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει;
Ναι, αλλά τα πράγματα είναι κάπως περίεργα. Μετά την καραντίνα στο Βανκούβερ για δύο εβδομάδες, το cast επέστρεψε στις 15 Σεπτεμβρίου για να ξεκινήσει τα γυρίσματα της 5ης σεζόν.

Και η ερώτηση που πρέπει να απαντήσουμε είναι μια! Πότε θα κυκλοφορήσει η 5η σεζόν;
Πιθανότατα, δε θα δούμε τα νέα επεισόδια του «Riverdale» μέχρι τον Ιανουάριο του 2021.
Η παραγωγή της παράστασης έκλεισε τον Μάρτιο λόγω του κορονοϊού και τώρα ξεκινά τα νέα γυρίσματα Γνωρίζουμε ότι έχουν κάποια πλάνα για τα τρία πρώτα επεισόδια της σεζόν, αφού η ιστορία θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε.


© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved