Riverdale: Η νέα σεζόν επιστρέφει με νέους χαρακτήρες

Η πέμπτη σεζόν θα φέρει αλλαγές!

Η αγαπημένη σου σειρά «Riverdale» επιστρέφει άκρως ανανεωμένη και μάλιστα η πέμπτη σεζόν φέρνει νέα πρόσωπα. Μετά την καραντίνα στο Vancouver το cast επέστρεψε στις 15 Σεπτεμβρίου -όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Seventeen- για τα γυρίσματα της 5η σεζόν. Αυτό άλλωστε έγινε γνωστό και από τα social media και συγκεκριμένα στο επίσημο προφίλ του Roberto Aguirre- Sacasa στο instagram.

https://www.instagram.com/p/CFGumctDehZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Σύμφωνα με το Variety, υπήρξε ένα πρόβλημα με τα απαιτούμενα test του κορονοϊού επομένως τα γυρίσματα έχουν παγώσει για ακόμη μια φορά, ωστόσο αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση κι ας μη γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσουν ξανά τα γυρίσματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα δούμε την αγαπημένη μας σειρά μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, πάντως ελπίζουμε ότι μετά από αυτή την ημερομηνία η πρεμιέρα του «Riverdale» θα βρίσκεται κοντά.

Τώρα στα δικά μας! Η σειρά θα επιστρέψει άκρως ανανεωμένη και υπάρχουν λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην 5η σεζόν. Η Erinn Westbrook-που ίσως ήδη γνωρίζεις από το «Insatiable »- θα ενταχθεί στην ομάδα του cast και μάλιστα θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Tabitha Tate. H εγγονή του Pop Tate θα φέρει άλλον αέρα στη σειρά και σίγουρα θα αναστατώσει πολλά πρόσωπα. Η ανακοίνωση ήρθε φυσικά πάλι μέσα από το instagram του δημιουργού της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CFu7zWdH-RE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τα νέα είναι αρκετά ευχάριστα και η νέα σεζόν όπως όλα δείχνουν θα είναι μια από τις καλύτερες. Το μόνο φυσικά που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε υπομονετικά στις θέσεις μας για την ανακοίνωση της ημερομηνίας που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved