Τα ευχάριστα νέα για το «Riverdale» που ήθελες να ακούσεις

Ήρθε η ώρα για επικό comeback.

Μάντεψε ποια σειρά επιστρέφει! Το cast του «Riverdale» ανέλαβε και επίσημα ξανά καθήκοντα και η επιστροφή τους είναι πλέον μονόδρομος. Ευτυχώς δηλαδή γιατί η είδηση για την παύση της σειράς μας είχε συγκλονίσει και δε ντρεπόμαστε καθόλου να το πούμε δημοσίως. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα γυρίσματα της σειράς είχαν παγώσει πλέον όμως αυτό μοιάζει με μια κακή ανάμνηση από το παρελθόν. Έπειτα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η Vanessa Morgan, φαίνεται ότι οι συντελεστές της σειράς είναι ξανά μαζί και ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, η Vanessa Morgan( aka Toni Topaz ) έβγαλε κάποια insta stories και το μόνο σίγουρο είναι ότι ενθουσίασε κάθε φανατικό θαυμαστή της. Όπως έγραψε και εκείνη είναι τρελαμένη που γύρισε επιτέλους στα καθήκοντά της και, πώς να μην είναι άλλωστε αφού όλοι οι ηθοποιοί είχαν μείνει εκτός για περίπου έξι μήνες.

Φυσικά και δεν έμεινε στο ένα μόνο post αλλά συνέχισε με μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται αρκετά Covid test. Το παν είναι η ασφάλεια των συντελεστών και η παραγωγή του «Riverdale» έχει φροντίσει για αυτό. Καταλαβαίνεις φυσικά ότι έπρεπε να εξετασθούν όλοι για να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει κάποιος θετικός στον ιό.

Όπως όλα δείχνουν, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν από μέρα σε μέρα και μη ξεχνάς ότι ο Roberto Aguirre- Sacasa, είχε δημοσιεύσει στα τέλη του Αυγούστου ότι η πέμπτη σεζόν της σειράς είναι στα σκαριά. Πάντως, ακόμη κι αν τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μιας και η νέα σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved