O κορονοϊός «ρίχνει» τη μια παραγωγή μετά την άλλη. Δυσάρεστη η εξέλιξη και για το «Riverdale»

Πώς έχει επηρεάσει ο νέος ιός τις ταινίες και τις σειρές;

Η ταινία «Mulan» και η σειρά «Riverdale» είναι κάποιες από τις παραγωγές που ακυρώνονται. Για την ακρίβεια, αναβάλλονται προσωρινά. Τα κρούσματα του νέου κορονοϊού αυξάνονται και είναι ολοφάνερο πια ότι πρέπει να ληφθούν δραστικά μέτρα για να περιοριστεί η εξάπλωσή του.

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκληθεί και στο Hollywood και ήδη οι συντελεστές έχουν πάρει τα μέτρα τους. Αν και δυσάρεστα τα νέα, πρόκειται για μια σοφή απόφαση που έπρεπε να παρθεί. Από μικρές παραγωγές, μέχρι εκείνες της μεγάλης οθόνης, ένιωσαν την ανάγκη να δώσουν κάποια παράταση στις ημερομηνίες κυκλοφορίας.

Μέσα σε αυτές τις ταινίες και σειρές που ακυρώνονται, είναι και το A Quiet Place Part II όπου και ανακοινώθηκε στο Twitter από τον John Krasinski . Ταινίες όπως το Fast & Furius, ή παραγωγές όπως το The Morning Show, ακόμη και η σειρά Riverdale, αναβάλλονται.



Το Riverdale είχε ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα και αναφέρθηκε ότι ένα μέλος της ομάδας ήρθε σε επαφή με κάποιον θετικό στον κορονοϊό. Όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολα τα πράγματα. Η εταιρία παραγωγής, Warner Bros πήρε την απόφαση να σταματήσει την σειρά και ίσως να μην υπάρξει 5η σεζόν.

Η ταινία Fast & Furius, η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει πάρει θέση για το 2021, φυσικά απότερος σκοπός είναι να μην κυνδυνεύσει κανένας από την ομάδα.

Η ταινία της Mulan, το live action remake της Disney, ενώ η επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας ήταν στις 27 Μαρτίου, αναβλήθηκε λόγω εξελίξεων.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved