Lucifer: Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες της 5ης σεζόν και είναι hot

Μετράμε αντίστροφα μέχρι τον Αύγουστο.

Η όλη ιστορία με τον Lucifer και το πόσες σεζόν πρόκειται να έχει μας έχει «κάψει» λίγο. Μία ξέραμε ότι αυτή που περιμένουμε να προβληθεί θα ήταν και η τελευταία, ολοκληρώνοντας την ιστορία του Διαβόλου επί γης. Την επόμενη μάθαμε ότι ο Ellis υπέγραψε νέο συμβόλαιο για να συνεχίσει τη συνεργασία του. Μετά, ότι θα υπάρξει 6η σεζόν αλλά ότι δε θα είναι ίδιος ο πρωταγωνιστής. Σε αυτό το σημείο, τα πράγματα έχουν έρθει έτσι που επί της ουσίας δεν ξέρουμε τίποτα σίγουρο πλην του ότι στα τέλη του Αυγούστου θα δούμε επιτέλους την πέμπτη σεζόν.

Όσο έχουμε αυτήν την ανακοίνωση στο μυαλό μας, όμως, κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από την επερχόμενη σεζόν και, συγκεκριμένα, από ένα επεισόδιο noir (το 4ο της σεζόν).



«Υπάρχει μία υπόθεση, υπάρχει ένα μυστήριο να λυθεί, αλλά φιλτράρει περισσότερο τη γλώσσα μας μέσα από το noir», είπε ο co-showrunner Joe Henderson.

Μάλιστα, το εν λόγω επεισόδιο θα πραγματευτεί το παρελθόν της αγαπημένης Maze και θα λειτουργήσει ως flashback που θα διηγηθεί ο Lucifer στην Chloe και στην Trixie.

Όσο περισσότερα ακούμε και βλέπουμε σχετικά με τη νέα σεζόν, τόσο περισσότερο ανυπομονούμε να έρθει η μεγάλη στιγμή της 21ης Αυγούστου.

Δες το υλικό στη συνέχεια.



Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved