Το αστείο που η Marvel αρνήθηκε να βάλει σε πασίγνωστη ταινία της

Το στούντιο δεν ενέκρινε τέτοιου είδους πλάκα.

Ότι αγαπάμε τη Marvel είναι κάτι που δεν μπορούμε να κρύψουμε. Χρόνια τώρα οι ταινίες της είναι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσαμε να έχουμε κατά τη διάρκεια μίας movie night. Καθόλου τυχαίο δεν είναι. Η διάσημη θυγατρική της Disney ξέρει ακριβώς τι πουλάει και έχει φτιάξει ένα πακέτο με όλα τα χαρακτηριστικά που συνδυαστικά θα κάνει όλον τον πλανήτη να τρέχει να κλείσει εισιτήρια δύο εβδομάδες πριν την επίσημη προβολή των ταινιών.

Όταν μιλάμε για τέτοιο μέγεθος επιτυχίας, όμως, ξέρουμε ότι θα υπάρχει και το αντίστοιχο παρασκήνιο. Πράγματα που έχουν συμβεί εκτός του τελικού αποτελέσματος που φτάνει στις οθόνες και έχουν να κάνουν από την υπόθεση μέχρι τους ηθοποιούς.




Ο James Gunn, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος των Guardians of the Galaxy, είπε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ότι γενικά δεν του λένε να αλλάζει σημεία ή να κόβει σκηνές. Όμως, υπήρχαν δύο περιπτώσεις στις οποίες αυτό συνέβη και η μία από αυτές είχε να κάνει με το Guardians και ένα αστείο που είχε φτιάξει για μία συγκεκριμένη σκηνή. Όταν ένας χρήστης τον ρώτησε αν θυμάται τι ακριβώς έλεγε στη σκηνή εκείνος έγραψε τον διάλογο.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Πώς θα φροντίζεις σωστά την επιδερμίδα σου το καλοκαίρι

#StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved