Πρωταγωνιστής της Marvel αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι γελούσαν μαζί του

Δεν μπορούσαν να πάρουν στα σοβαρά τον ρόλο του.

Πρωταγωνιστής της Marvel αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι γελούσαν μαζί του

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για σούπερ ήρωες, η Marvel είναι μία εταιρεία που τους έχει τιμήσει και με το παραπάνω. Όλη η ύπαρξή της έχει χτιστεί πάνω σε αυτούς και οι χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί έχουν βρει τεράστιο κοινό σε όλον τον πλανήτη. Το να πιάσουμε τον καθένα ξεχωριστά πολύ νόημα δεν έχει γιατί η μέρα έχει μόνο 24 ώρες και ο χρόνος δεν είναι αρκετός για να αναλυθούν όπως πρέπει όλοι.

Σήμερα, ωστόσο, στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται ένας πολύ συγκεκριμένος από αυτούς που το κοινό των κόμικς έχει αγαπήσει τόσο για τον ηθοποιό που τον υποδύεται όσο και για το γενικότερο στιλ του. Αυτός ο άνθρωπος μίλησε με τον Chris Evans για το Variety κι αποκάλυψε ότι, όταν πήρε τον ρόλο και τον περιέγραφε στους γύρω του, οι άνθρωποι γελούσαν.

Διάβασε επίσης:  #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου


Ποιος είναι αυτός;

Ο Paul Rudd φαίνεται να βρίσκεται στο προσκήνιο πλάι-πλάι με τον Ant-Man που υποδύθηκε.


«Θα έλεγα ‘Πήρα αυτό τον ρόλο. Παίζω τον Ant-Man’ κι αυτοί θα έλεγαν ‘Λοιπόν, τι κάνει ο Ant-Man;’ Θα έλεγα ‘Μπορεί να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, αλλά διατηρεί δύναμη και μπορεί επίσης να ελέγχει τα μυρμήγκια και να μιλάει στα μυρμήγκια’. Και οι άνθρωποι θα γελούσαν όσο τους εξηγούσα τι κάνει ο χαρακτήρας.

Δεν είμαι ο πρώτος τύπος που θα σκέφτονταν οι άνθρωποι όσον αφορά στους μεγάλους σούπερ ήρωες. Ήθελα να δοκιμάσω και να φτιάξω έναν χαρακτήρα, έναν σούπερ ήρωα, που ήταν κάπως κανονικός άνθρωπος. Όλος ο κόσμος του, του πλανήτη των σούπερ ηρώων, έμοιαζε τεράστιος και σκέφτεσαι ‘Τι κάνεις με αυτό;’, ξέρεις για να το κάνεις να ξεχωρίσει.

Αυτοί οι χαρακτήρες είναι σημαντικοί σε τόσους ανθρώπους και θες να τους συμπεριφερθείς με σεβασμό και θες να υπηρετήσεις τον χαρακτήρα. Και σίγουρα ο χαρακτήρας -όταν δημιουργήθηκε από τον Jack Kirby και τον Stan Lee και όλους στη Marvel- βρίσκεται εδώ για πολύ»

 

Διάβασε επίσης:  #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι