Καλοκαίρι σημαίνει: 8+1 συνήθειες που θα θυμίζουν πάντα καλοκαίρι

Απογεύματα με σαγιονάρα και ατελείωτες «ξάπλες»! Αυτό θα πει καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με την ξεκούραση, με την ξεγνοιασιά και τις ατελείωτες ώρες χαλάρωσης. Το καλοκαίρι με απλά λόγια υιοθετούμε κάποιες συνήθειες-ίσως και κάπως αυτόματα- που μας βγάζουν από την πιεστική ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τι σημαίνει καλοκαίρι για 'σένα όμως; Μέσα από απλές συνήθειες που «μυρίζουν» καλοκαίρι θα ταυτιστείς απόλυτα και σίγουρα θα σου φέρουν στο μυαλό τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου.

Αρχικά, το καλοκαίρι δεν έχεις διάβασμα. Αυτό είναι σίγουρα το Νο1 fact του καλοκαιριού.

Δεύτερον, μπορείς να κοιμηθείς και να ξυπνήσεις ό,τι ώρα θέλεις.

via GIPHY

Καλοκαίρι είναι οι ατελείωτες βουτιές στην παραλία μέχρι αργά το απόγευμα. Τι θα ήταν το καλοκαίρι αν δεν πήγαινες παραλία χωρίς να κοιτάς το ρολόι; Η ώρα περνά σαν νεράκι ως αργά το απόγευμα που μαζεύεις τα πράγματά σου και σιγά-σιγά βαδίζεις προς το σπίτι.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

Γιαούρτια απλωμένα σε όλο σου το σώμα για την αποφυγή... καψίματος! Όσο επώδυνο κι αν είναι, ο «γιαουρτοπόλεμος» με την κολλητή στο μπαλκόνι έχει την πλάκα του.

via GIPHY

Junk food χωρίς τύψεις! Ό,τι γυμναστική έκανες, έκανες! Το καλοκαίρι δεν προβληματίζεσαι πια με διατροφές και προγράμματα γυμναστικής. Ό,τι ήταν να κάνεις, το έκανες τον χειμώνα. Του χρόνου πάλι.

via GIPHY

Το καλοκαίρι δεν χρειάζεσαι πολλά για να περάσεις καλά με... στιλ. Με ένα φλοράλ κιμονό και ένα τζιν σορτσάκι μπορείς να βγάλεις από τον πρωινό σου καφέ, μέχρι και την απογευματινή σου βόλτα. Αυτή η άνεση και η «ελευθερία» σηματοδοτεί σίγουρα τα καλοκαίρια μας.

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Οι απλές συνήθειες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου

Καλοκαίρι είναι οι βόλτες σε πλακόστρωτα με την κολλητή, με ένα παγωτό στο χέρι και άπειρες συζητήσεις που καταλήγουν σε sleep-over στο σπίτι σου.

via GIPHY

Καλοκαίρι είναι οι μεγάλες παρέες σε τραπέζια με μια τράπουλα χαρτιά ή επιτραπέζια ως αργά το βράδυ.

Ο έρωτας του καλοκαιριού είναι το κερασάκι στην τούρτα! Πρέπει να το παραδεχθείς! Τα χτυποκάρδια του καλοκαιριού μένουν για πάντα αξέχαστα-είναι ένα παιδί απ' το χωριό, δεν τον ξέρουμε- κοινώς, καλοκαίρι χωρίς κρυφό crush, δεν υπάρχει!

via GIPHY

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved