4 πράγματα που θα κάνεις με το που τελειώσουν οι Πανελλήνιες

Επιτέλους, έφτασε η στιγμή που περίμενες.

Όσο κι αν δεν το πίστευες στις αρχές της χρονιάς, οι μήνες πέρασαν πολύ γρήγορα. Οι εξετάσεις ήρθαν, το διάβασμα ήταν μπόλικο, τα βράδια μάλλον ατελείωτα και, τώρα, έχει έρθει η στιγμή να σκεφτείς το μετά. Όλα εκείνα τα όμορφα που θα μπουν στο πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να αφήσεις πίσω σου όλο το άγχος και την κούραση που είχε ο Γολγοθάς των Πανελληνίων.

Σίγουρα η λίστα έχει πολλά πράγματα. Ο κάθε άνθρωπος έχει άλλα που του φτιάχνουν τη διάθεση και τον κάνουν να ξεχνιέται. Παρά τη γενική διαφορετικότητα, όμως, συγκεκριμένες επιλογές λίγο πολύ υπάρχουν στο μυαλό όλων.



via GIPHY

  1. Το πρώτο ξέγνοιαστο μπάνιο στη θάλασσα.

Εμάς εδώ πολύ μας αρέσουν τα μπάνια στη θάλασσα. Μας χαλαρώνουν, μας ηρεμούν, μας δίνουν λίγη από την αίσθηση της εκδρομής. Σαν να φεύγουμε για λίγο μακριά από όλα όσα μας προβληματίζουν στην καθημερινότητα. Και τώρα θα το κάνεις χωρίς να έχεις την έγνοια του ρολογιού για να γυρίσεις σπίτι και να συνεχίσεις το διάβασμα.

Διάβασε επίσης: Stay safe EveryDay: Όσα πρέπει να βρίσκονται στο backpack σου κάθε φορά που βγαίνεις εκτός

  1. Το πρώτο φαγητό χωρίς να κοιτάς συνεχώς την ώρα.

Υπέροχο το φαγητό. Το καλό φαγητό. Με καλή παρέα. Θες κάτι Αμερικάνικο, Μεξικάνικο, Ιταλικό; Θες ένα πατροπαράδοτο σπιτικό πιάτο, όπως αυτά τα πετυχημένα που φτιάχνει η μαμά σου; Το θέμα είναι ένα: Θα το απολαύσεις χωρίς καμία έγνοια. Δε θα μετράς τις μπουκιές, μόνο τις ωραίες κουβέντες με τις φίλες σου για όλα τα θέματα που θέλετε να αναλύσετε.

  1. Το πρώτο ξενύχτι χωρίς ύλη.

Πάει η φάση που έπρεπε να κοιμηθείς νωρίς για να ξυπνήσεις ή που και να ξενυχτούσες ήσουν πάνω από ένα βιβλίο. Τη θέση της θα πάρουν τα ξενύχτια με τις φίλες, το binge-watching σειρών μέχρι το πρωί και ό,τι άλλο σε εμπνέει εκείνες τις ώρες της μέρας.

  1. Οι πρώτες ανέμελες διακοπές.

Νησί, παραλία, ήλιος, φαγητό και οι φίλες σου να σιγοντάρουν… Φαντάζεσαι καλύτερο πακέτο; Μακράν ο καλύτερος συνδυασμός που θα μπορούσες να ζητήσεις για να περάσεις καλά και σου προσφέρεται απλόχερα.



via GIPHY

Διάβασε επίσης: #StaySafe EveryDay: Τα 5 must tips προσωπικής υγιεινής για το φετινό καλοκαίρι

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved