«La Casa De Papel»: Με το trailer της νέας σεζόν θα ξεχάσεις όλα όσα ξέρεις

Η επιστροφή της Τέλειας Ληστείας είναι μια ανάσα δρόμος!

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε, ήρθε! Η συμμορία με τα κόκκινα και τις μάσκες του Dali, επιστρέφουν στις οθόνες μας στις 3 Απριλίου και ήδη ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται.

Σε αυτόν τον ενθουσιασμό φυσικά έχει συμβάλλει το trailer της σειράς που μας κόβει την ανάσα.
Ανατροπές, μπερδέματα, παγίδες και… αδιέξοδα θα κυριεύσουν στα νέα επεισόδιά της σειράς La Casa De Papel. Άλλωστε ο Professor μας έχει συνηθίσει με τις περιπετειώδεις και γεμάτες αγωνία ανατροπές που σχεδόν μας έχει κακομάθει.

Η προηγούμενη σεζόν μας έχει αφήσει με την αποτυχία του Καθηγητή να φέρει εις πέρας το σχέδιο της ληστείας, αλλά και να ισορροπήσει μεταξύ των συναισθημάτων του για την μια και μοναδική γυναίκα που ερωτεύτηκε. Υ.Γ: Εντωμεταξύ πάντα λένε να μην μπλέκεις επαγγελματικά με ερωτικά ζητήματα, εσύ καθηγητά τα έκανες… μαντάρα.

https://www.instagram.com/p/B50Zaa1lPL1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Όχι μόνο τα έκανε σαλάτα, αλλά πιάστηκε και στην ίδια του την παγίδα. Τώρα που ο professor θεωρεί την Λισαβόνα νεκρή, η κατάσταση θα βγει εντελώς εκτός ελέγχου. Ή μήπως είναι και αυτό γραμμένο στα πρακτικά του σχεδίου του; Θα το μάθουμε!

Το trailer προμηνύει απώλειες σημαντικών χαρακτήρων, ενώ είναι άγνωστο το τι θα γίνει με την Ναϊρόμπι.

Ένας Μπερλίν θα μας σώσει μόνο!

Πάρε ανάσες και ετοιμάσου για την επιστροφή του La Casa De Papel γιατί η 4η σεζόν θα είναι πιο «δυνατή» από κάθε προηγούμενη! Και να θυμάσαι ότι «όλα μπορούν να χαλάσουν... στην στιγμή!»



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved