La Casa De Papel: Η Τόκιο «προδίδει» ξανά την παρέα των διάσημων ληστών

Η 4η σεζόν θα έρθει νωρίτερα από ότι περιμέναμε

Η αγάπη μας για το La Casa De Papel είναι ένα γεγονός. Η αγωνία μας για το πότε θα βγει το δεύτερο μέρος της 3ης σεζόν, ή αλλιώς η 4η σεζόν… είναι ακόμα γεγονός!

Ας ξεκινήσουμε με το ότι από το πρώτο επεισόδιο της 3ης σεζόν, όλοι μας ακυρώσαμε βόλτες για καφέ με φίλους ή ραντεβού στην παραλία για να παρακολουθήσουμε τις καινούριες εξελίξεις, της αγαπημένης μας συμμορίας.



Spoil Alert! Αν δεν έχεις δει τα επεισόδια του 3ου κύκλου, κλείσε μάτια!

Η 3η σεζόν είχε 8 επεισόδια-πάλι καλά για μας γιατί μας είδε σύντομα το φως της ημέρας-παρόλα αυτά, το feeling μετά το τελευταίο επεισόδιο ήταν σαν να μας πήραν το κουτάλι με το γλυκό από το στόμα.

Ας μην σχολιάσουμε το θέμα με την Τόκιο, διότι αυτό το κορίτσι είναι πραγματικά μεγαλός μπελάς! Βέβαια από την άλλη χωρίς τα παραστρατήματά της, δεν θα είχε τόσο σασπένς η σειρά. Ευχαριστούμε Τόκιο!

Τι συμβαίνει λοιπόν με την παρέα των ληστών; Επιστρέφουν στο νέο σχέδιο τους με αφορμή την παράνομη κράτηση και τα βασανιστήρια του Ρίο. Ερωτώμαι εγώ τώρα, δηλαδή αν η Τόκιο δεν έφευγε από το νησί και η αστυνομία δεν βασάνιζε παράνομα τον Ρίο για να αντλήσει πληροφορίες, οι ληστές δεν θα επέστρεφαν; Κύριε Καθηγητά, ήταν και αυτά μέσα στο σχέδιο, έτσι;

Ο τρόπος επίσης που αποφασίζουν να κλέψουν τον χρυσό από την τράπεζα της Ισπανίας είναι αδιανόητος!

Το σχέδιο της νέας ληστείας δεν είναι του Καθηγητή αλλά του αγαπημένου μας Μπερλίν (τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα), ωστόσο ο δημιουργός της σειράς, Άλεξ Πινά προνόησε και μας χάρισε μερικά στιγμιότυπα από το παρελθόν του με αυτά τα τόσο αγαπημένα flash back.

Τώρα όμως η μεγάλη απορία είναι άλλη! Άραγε ο Professor πιάστηκε όντως στην παγίδα της αστυνομίας και όντως θα ανοίξει πόλεμο μετά τον θάνατο της Ρακέλ (της Λισαβόνα θέλω να πω). Διότι μας κάνει σαφές πως επειδή το κόλπο αυτή τη φορά δεν το είχε σκεφτεί ο ίδιος αλλά ο αδερφός του, θα αποτύχει. Πώς είναι δυνατόν όμως ο Προφερόρ να μην έχει σκεφτεί κάθε σπιθαμή και κάθε αποτυχία του σχεδίου; Δεν το δέχομαι!

Ναϊρόμπι, R.I.P, ελπίζω η νέα σεζόν να σε φέρει πίσω!

Στην σειρά επίσης υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα και φυσικά εκεί που νομίζαμε ότι γλυτώσαμε από τον Αρτουρίτο… κάναμε λάθος. Μας κυνηγάει παντού!

Πότε θα επιστρέψει η αγαπημένη μας συμμορία στο Netflix

Στην πλατφόρμα του Netflix δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα πότε θα επιστρέψει η νέα σεζόν, ωστόσο τα διεθνή ΜΜΕ έκαναν λόγο για γυρίσματα νέων επεισοδίων της Τέλειας Ληστείας. Συγκεκριμένα ο δημιουργός της σειράς αναφέρει το εξής: «Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ακόμη πολλά να πουν. Χρειάστηκε καιρός για να πάρουμε την απόφαση, θέλαμε να σεβαστούμε τη δουλειά μας».

Επίσης ο κύριος λόγος υποψίας για τον ερχομό του La Casa De Papel ήταν οι αναρτήσεις της Τόκιο στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που χαρακτηριστικά έγραψε «"Μα τι ταξίδι ήταν το LCDP3! Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Ετοιμαστείτε για την 4η σεζόν...".»

Δες στις φωτογραφίες τους αγαπημένους σου πρωταγωνιστές και τα νέα πρόσωπα της σειράς

https://www.instagram.com/p/B0L9qCJIJLY/

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved