Ανακοινώθηκε! Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν του La Casa de Papel

Ο Profesor έρχεται κι ετοιμάσου να τον υποδεχτείς.

Αρκετά πριν την προβολή της τρίτης σεζόν του Casa de Papel ήρθε η επιβεβαίωσε ότι η σειρά επρόκειτο να συνεχιστεί και για τέταρτο κύκλο. Από τότε γνωρίζαμε ότι η συνέχεια της ιστορίας θα ερχόταν μέσα στο 2020, χωρίς ωστόσο να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν ή κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ο κόσμος ζητούσε διαρκώς να το μάθει κι έτσι το Netflix αποφάσισε χτες να κάνει τα μεγάλα αποκαλυπτήρια.

Ναι, είναι επίσημο. Η σειρά του Alex Pina -ένα όνομα που θα συνεχίσουμε να ακούμε για πολύ καιρό, αφού πέρσι υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με το Netflix- θα κυκλοφορήσει στη διάσημη πλατφόρμα στις 3 Απριλίου.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι κι ο Stephen King θα χαρεί που μέσω ενός tweet είχε ζητήσει την πολυπόθητη έλευση της 4ης σεζόν.




«Ήταν ένας περίεργος παλμός. Υπήρχαν πολλοί λόγοι να μην επιστρέψει. Από την άλλη, ήταν μία σύντομη και ολοκληρωμένη σειρά για μία ληστεία. Από την άλλη, το να καταλήξουν οι πρωταγωνιστές εκατομμυριούχοι και να τους βάλουμε μαζί για άλλη μία ληστεία έμοιαζε αδύνατο, αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή ήταν μία συμμορία με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που βλέπουμε στις ιστορίες με τις τέλειες ληστείες», είπε ο Pina όταν ερωτήθηκε για το πιθανό λανσάρισμα άλλων δύο σεζόν.

Διάβασε επίσης: Αυτά είναι τα EveryDay apps που θα «ξεκλειδώσουν» την πιο δημιουργική σου πλευρά!



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved