Είσαι έτοιμη; Ήρθαν τα πιο απίστευτα νέα για το «Kissing Booth»

Κι έχουμε και νέο βίντεο με την Elle και τον Lee

Θυμάσαι που σου είχαμε πει τους λόγους για τους οποίους πιστεύουμε ότι το «Kissing Booth» θα ακολουθήσει ένα sequel, παρά το γεγονός ότι μέχρι τότε δεν είχαμε κάποιο νέο που να το επιβεβαιώνει; Μάλλον, δεν πέσαμε και τόσο έξω με τις προβλέψεις μας, καθώς η αγαπημένη ταινία του Netflix, που βρέθηκε στην πρώτη θέση των ταινιών που ξαναπαρακολούθησε το κοινό της πλατφόρμας για το 2018, έχει ακόμα πολλά να μας πει και είναι επίσημο!

Η Joey King ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο παρέα με τον συμπρωταγωνιστή της ταινίας, Joel Courtney, στο οποίο φαίνονται να κατασκευάζουν ένα νέο Kissing Booth. Αφού πρώτα παίζουν με τα χρώματα και κάνουν πλάκα -όπως τους έχεις συνηθίσει- στο τέλος ακούγονται να συζητάνε:

«- Πώς νομίζεις ότι τα πήγαμε;

-Νομίζω ότι ξεχάσαμε μόνο ένα πράγμα»

Τότε, ο Joel δείχνει το νούμερο «2» και η Joe το παίρνει και το τοποθετεί δίπλα στο «Kissing Booth» που έφτιαξαν.



Ενθουσιάστηκες; Κάνε χώρο και για περισσότερη χαρά, αφού η δημιουργός της ιστορίας, Beth Reekles, ανακοίνωσε ότι θα γράψει όχι ένα αλλά δύο νέα βιβλία, εκ των οποίων το ένα είναι για το πολυαναμενόμενο sequel που θα δούμε.

Ο τίτλος για το Kissing Booth 2 θα είναι «Going the Distance» και το Popbuzz αναφέρει ότι η υπόθεση θα είναι:

«Η Elle Evans μοιάζει να έχει εξημερώσει το πιο καυτό από καυτό κακό αγόρι Noah Flynn, αλλά τ΄πωρα αντιμετωπίζουν μία νέα πρόκληση. Ο Noah είναι 3.000 μίλια μακριά στο Harvard, που σημαίνει ότι είναι επίσημα ζευγάρι από απόσταση – και είναι δύσκολο. Γιατί δεν είναι πολλά που μπορούν να ικανοποιήσουν τα μηνύματα και οι κλήσεις – και όταν η Elle δει μία ανάρτηση που υπονοεί ότι ο Noah γίνεται πιο φιλικός με κάποια άλλη, είναι συντετριμμένη. Σαν αποκορύφωμα, είναι δύσκολο να αγνοήσει το καινούργιο αγόρι, τον Levi. Είναι ευγενικός, γλυκός, χαριτωμένος – και σίγουρα ενδιαφέρεται για την Elle. Με την καρδιά της να διακινδυνεύει, τι θα κάνει ένα κορίτσι;»

Διάβασε επίσης: 4 λόγοι που το «The Gifted» είναι η τηλεοπτική σειρά που πρέπει να δεις

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved