5 πράγματα που δείχνουν ότι η συνέχεια της ταινίας «Kissing Booth» θα γίνει πραγματικότητα

Οι ενδείξεις ότι θα δεις περισσότερα από την Elle, τον Lee και τον Noah

Το Kissing Booth ήταν μία από τις teen ταινίες της περασμένης χρονιάς και η επιτυχημένη επιλογή cast έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό το γεγονός. Ήταν η ταινία που αποτέλεσε την τέλεια επιλογή όταν οι κολλητές σου ήρθαν στο σπίτι το Σαββατοκύριακο κι αυτή που σε έκανε να ερωτευτείς τους χαρακτήρες της.

Αυτή ακριβώς η επιτυχία έκανε τον κόσμο να ζητάει ένα sequel και η Beth Reekles, η συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίζεται η σειρά, δήλωσε στη New York Times ότι μία δεύτερη ταινία δε γίνεται παρά να έρθει.

Επειδή, μέχρι στιγμής, τίποτα δεν είναι σίγουρο, μαζέψαμε τα 5 πράγματα που δείχνουν ότι το Kissing Booth 2 θα συμβεί.

  1. Ο διευθυντής προγράμματος του Netflix, Ted Sarandos, δήλωσε στο Paley Center for Media ότι το Kissing Booth ήταν «ανάμεσα στις ταινίες που παρακολούθησε περισσότερο ο κόσμος αυτήν την περίοδο στη χώρα (Αμερική), και μπορεί και στον κόσμο».
  2. Περίπου το 50% των θεατών δεν αρκέστηκε στη μία φορά και ξαναείδε το Kissing Booth (όπως και το «To All The Boys I’ve Loved Before»), περνώντας το μήνυμα στην εταιρία παραγωγής ότι ο κόσμος δε χορταίνει να το βλέπει.
  3. Το παραπάνω ποσοστό το τοποθετεί στην πρώτη θέση των ταινιών που έχει ξαναπαρακολουθήσει το κοινό του Netflix για το 2018.
  4. Η Joey King (Shelly ‘Elle’ Evans) αποκάλυψε στο Seventeen ότι, αν και δε γνωρίζει αν όντως θα γίνει δεύτερη ταινία, εκείνη θέλει πολύ και είναι σύμφωνη με τη συνέχιση της ιστορίας.
  5. Ο Carson White (Brad Evans), τηλεοπτικός αδελφός της Joey, είπε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι κι εκείνος θέλει να γίνει ένα sequel.

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει ακόμα την πρώτη ταινία, δες το τρέιλερ για να εμπνευστείς.



Διάβασε επίσης: 4 λόγοι που το «The Gifted» είναι η τηλεοπτική σειρά που πρέπει να δεις



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved