4 λόγοι που το «The Gifted» είναι η τηλεοπτική σειρά που πρέπει να δεις

Η σειρά που πρέπει να ξέρεις

Ψάχνεις μία σειρά που είναι γεμάτη δράση, απόγονους των X-Men και πολλές υπερ-δυνάμεις να σε κάνουν να εύχεσαι να είχες γεννηθεί Wonder-Woman, τότε το «The Gifted» είναι σίγουρα η σειρά που πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμά σου. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 και μέσα στις δύο σεζόν που ακολούθησαν έχει γίνει το must φαινόμενο των teenagers και όχι μόνο.

Οι πρωταγωνιστές δρουν σε ένα παράλληλο σύμπαν, όπου η νέα γενιά των αγαπημένων μας μεταλλαγμένων είναι κατατρεγμένη από την κοινωνία και την ειδική αστυνομία που έχει διαμορφωθεί για να τους περιορίσει. Όπως κάθε πετυχημένο σόου, βέβαια, δε θα σου λείψουν οι προσωπικές ίντριγκες και διαμάχες και -φυσικά- τα ωραία ειδύλλια.

Εάν δεν έχεις ήδη δει τις δύο πρώτες σεζόν, δες τους 4 λόγους που πρέπει να την ξεκινήσεις.

  1. Εάν είσαι superhero lover, τότε πραγματικά βρήκες το σίριαλ που θα φωνάζεις «όοοοχι» κάθε φορά που τελειώνει το επεισόδιο. Οι μάχες και το ξεδίπλωμα των υπερ-δυνάμεων που θα δεις, θα αξίζει κάθε λεπτό που βρίσκεσαι μπροστά στην οθόνη. Να σου πούμε, για παράδειγμα, ότι θα δεις τηλεκίνηση, έλεγχο του μαγνητισμού, έλεγχο του μυαλού, τηλεμεταφορά, και πολλά άλλα εξαιρετικά πράγματα.
  1. Είναι γεμάτη γυναικείες ηρωΐδες, που δείχνουν στους άντρες τι θα πει γυναικεία δύναμη, σκέψη και μεθοδικότητα. Είναι σίγουρο πως μετά το πρώτο κιόλας επεισόδιο θα έχεις βρει την αγαπημένη σου πρωταγωνίστρια, με την οποία και θα ταυτιστείς.
  1. Οι ρομαντικές ιστορίες είναι εθιστικές και πολλές φορές αποτελούν το βασικό θέμα κάποιου επεισοδίου, ξεκινώντας με τους αρχικούς πρωταγωνιστές, Lorna/Polaris και Marcos/Eclipse. Όπως περιμένεις, συνέχεια μπαίνουν καινούργιες για να μη βαριέσαι.
  1. Παρουσιάζει πολύ έξυπνα κι αληθινά το θέμα της οικογένειας και πώς επηρεάζουν οι γονείς τα παιδιά κι αντίστροφα. Κατά πάσα πιθανότητα, θα βρεις κάποια κατάσταση να μοιάζει με κάποια σκηνή από τη δική σου καθημερινότητα.


Δες ακόμα: 15 σούπερ ταινίες που κάθε έφηβη πρέπει να δει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved