Oops! Ο πρώην της Kylie Jenner λέει τη γνώμη του για τον νυν της

Δεν περίμενες καθόλου αυτήν την απάντηση

Την Κυριακή στο Super Bowl ο Travis Scott έβαλε φωτιά στη σκηνή κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και η σύντροφός του, Kylie Jenner, καθώς επίσης και η κόρη τους, Stormi, ήταν οι μεγαλύτερες θαυμάστριές του. Αυτό που δεν περίμενες, όμως, είναι τον πρώην της Kylie, Tyga, με τον οποίο είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα όταν ήταν ζευγάρι, να εκφράσει τη γνώμη του σχετικά με τον νυν της και μάλιστα να είναι αυτή που ακολουθεί.

Πηγή, λοιπόν, πολύ κοντινή στον Tyga αποκάλυψε στη Hollywood Life ότι ο 26χρονος rapper δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη νέα σχέση της Kylie, έχει προχωρήσει στη ζωή του και χαίρεται που κι εκείνη έχει κάνει το ίδιο με τη δική της εφόσον είναι ευτυχισμένη. Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Έχει προχωρήσει από αυτήν τη σχέση, όπως προχώρησε από τη σχέση του με τη Blac Chyna και όλοι ξέρουμε ότι έχουν ένα παιδί μαζί. Οπότε, σε ο,τι έχει να κάνει με το performing του Travis στο Super Bowl, δεν τον ενόχλησε γιατί ο Tyga θα ήθελε να είναι και ο ίδιος στη σκηνή μια μέρα. Είναι μόνο αγάπη τώρα και είναι χαρούμενος αν η Kylie είναι χαρούμενη. Δεν υπάρχει χρόνος να ζηλεύει, πρέπει να ζήσει τη ζωή του και να μη δημιουργεί δράμα για τον εαυτό του»

Άλλωστε, ξέρει κι ο ίδιος πώς να βάζει «φωτιά» στη σκηνή όταν τραγουδάει και το βίντεο που ανέβασε πριν λίγες μέρες το αποδεικνύει.

https://www.instagram.com/p/BtWX3FaBePc/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Διάβασε επίσης: Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε η Kylie Jenner σε ντελίβερι φαγητό για το 2018

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved