Travis Scott:Το αγόρι της Kylie Jenner έβαλε φωτιά στο Super Bowl κι η κόρη του αντέδρασε κάπως έτσι

Δες το βίντεο που ανέβηκε στο λογαριασμό της Kylie Jenner

Η αγάπη που έχουν ο Travis Scott με την κόρη του, Stormi, είναι γνωστή πλέον σε όλους, αφού οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται ανά διαστήματα με τους δυο τους στα social media είναι αξιολάτρευτες. Γι’ αυτό και η Stormi που μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισε τον πρώτο της χρόνο δε θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει τον μπαμπά της που έκανε show στο Super Bowl halftime την Κυριακή.

Ο Travis, λοιπόν, εμφανίστηκε στη σκηνή μέσα από φωτιές και… μετεωρίτες, ραπάροντας και ξεσηκώνοντας το κοινό. Την ίδια στιγμή, μπορεί η κόρη του να μην ήταν μέσα στο γήπεδο, αλλά παρακολουθούσε τον μπαμπά της από μία τηλεόραση κι ο ενθουσιασμός της ήταν φανερός. Για να μη χαθεί το γλυκό θέαμα, η στιγμή τραβήχτηκε σε βίντεο κι ανέβηκε στο Instagram στον προσωπικό λογαριασμό της μαμάς της, Kylie Jenner.

https://www.instagram.com/p/BtcTDiGHF5S/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Μόλις μία μέρα πριν, η Kylie ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τον Travis για υποστήριξη για το show του Super Bowl, με caption «μωρό #2;», που -προς απογοήτευση των fans- απευθύνεται μάλλον στον Travis παρά σε μία δεύτερη εγκυμοσύνη.

Δες παρακάτω ολόκληρο το βίντεο από το Super Bowl και τη φωτογραφία από τον λογαριασμό της Kylie.



Διάβασε επίσης: Η απάντηση της Kris Jenner για το γάμο της Kylie με τον Travis

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved