Η απάντηση της Kris Jenner για το γάμο της Kylie με τον Travis

Η momager έκανε τη δήλωσή της για τους γονείς της Stormi

Μετά την ανάρτηση της Kylie Jenner με μία τολμηρή της φωτογραφία και την περιγραφή «μου λείπει ο σύζυγός μου», το Instagram πήρε φωτιά με σχόλια των followers της που -πέρα από τα κομπλιμέντα που της έκαναν- αναρωτιόντουσαν αν έχει παντρευτεί με τον Travis Scott και γι’ αυτό τον αποκαλεί σύζυγό της. Αυτές οι φήμες, μάλιστα, άρχισαν να κυκλοφορούν εδώ και πολύ καιρό, αλλά η Kylie όχι μόνο δεν τις έχει αρνηθεί αλλά πετάει συνεχώς υπονοούμενα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Επειδή, λοιπόν, η ίδια μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχει την πρόθεση να δηλώσει κάτι ξεκάθαρα, η ραδιοφωνική εκπομπή «The Kyle and Jackie Show» στην Αυστραλία μίλησε τηλεφωνικά με τη μαμά της, Kris Jenner, και τη ρώτησε αν η κόρη της κι ο Travis έχουν σκοπό να παντρευτούν. Εκείνη, τότε, απάντησε αστειευόμενη: «Όχι απ΄όσο γνωρίζω εγώ. Οπότε αν μάθεις κάτι, το καλό που σου θέλω να καλέσεις στο κινητό μου»

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι είτε έχει γίνει ο γάμος είτε έχει προγραμματιστεί να γίνει, η momager δε θα αποκάλυπτε κάτι αν η Kylie δεν το επιθυμούσε, όμως, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί είπαν να κάνουν την προσπάθειά τους.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω.

Διάβασε επίσης: Η Kylie Jenner ονόμασε τα νέα της κραγιόν με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved