Το εξωφρενικό ποσό που ξόδεψε η Kylie Jenner σε ντελίβερι φαγητό για το 2018

Έκανε παραγγελία 189 ημέρες του χρόνου οπότε μπορείς να φανταστείς ότι δε μιλάμε για κάτι λίγο

Εννοείται ότι το έτοιμο φαγητό, είτε το κάνεις delivery είτε πας και το παραλάβεις μόνη σου από το μαγαζί, είναι πολύ πρακτικό και, πολλές φορές, πιο λαχταριστό. Δύσκολα θα κάτσεις να φτιάξεις στο σπίτι burger και πίτσες για να φας ένα βράδυ που μπορεί να εμπνευστείς κι ακόμη κι αν μπεις στη διαδικασία πρέπει πρώτα να βρεις μία πετυχημένη συνταγή και μετά να έχεις όλα τα υλικά που χρειάζονται. Πολύ κούραση για κάθε μέρα.

Έτσι φαίνεται να νιώθει και η Kylie Jenner που, παρά την αγάπη που έχει για τη μαγειρική, επιλέγει συχνά πυκνά έτοιμο φαγητό από αγαπημένα της εστιατόρια. Επειδή, όμως, μιλάμε για ένα μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner, τα ποσά δε θα μπορούσαν να είναι κάτι ανάλογο. Για το 2018, λοιπόν, η μικρότερη κόρη της Kris Jenner ξόδεψε πάνω από 10.000 δολάρια σε takeout, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή «The Receipt», ανάμεσα στους πελάτες της οποίας φιγουράρει στις πρώτες θέσεις.

Η Kylie, τη χρονιά που μας πέρασε, έκανε παραγγελία περίπου μέρα παρά μέρα κατά τις 10 το βράδυ, δηλαδή 189 ημέρες από τις 365. Στις αγαπημένες της επιλογές είναι ένα bagel με τυρί κρέμα από το Bagel Broker, ένα σάντουιτς με στήθος γαλοπούλας και τυρί προβολόνε από το Jersey Mike’s και το Matcha Latte από το Cha Cha Matcha.

Διάβασε επίσης: Το αστρονομικό ποσό που θα ξοδέψει η Kylie Jenner για τα γενέθλια της Stormi

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved