Η Ariana Grande διόρθωσε το λάθος τατουάζ της και… βγήκε πάλι λάθος

Η ιστορία με το συγκεκριμένο τατουάζ μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ

Θυμάσαι που σου είπαμε για την απόπειρα της Ariana Grande να κάνει καινούργιο τατουάζ προς τιμήν του «7 rings» και το πόσο λάθος τελικά βγήκε, αφού το αποτέλεσμα σήμαινε ένα είδος Ιαπωνικού barbeque, όπως επισήμαναν χρήστες του διαδικτύου; Παρά το ότι εκείνη αρχικά υπονόησε ότι μπορεί αυτό να έγινε εσκεμμένα λόγω του πόνου που ένιωθε, τελικά, φαίνεται ότι δεν άντεξε να έχει πάνω της το ανορθόγραφο tattoo κι έσπευσε να το διορθώσει και να το αντικαταστήσει με κάτι άλλο.

Σε story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στους θαυμαστές της τη φωτογραφία με το νέο της τατουάζ κι ένα κείμενο που έλεγε:

«Ελαφρώς καλύτερα. Ευχαριστώ τον δάσκαλό μου που με βοήθησε να το φτιάξω και τον @kanenavasard που είναι ένας θρύλος. Και τον γιατρό μου για τις ενέσεις λιδοκαΐνης (χωρίς πλάκα). RIP μικροσκοπικό κάρβουνο grill. Μου λείπεις φίλε. Πραγματικά μου άρεσες πολύ»

Ariana Grande story Instagram

Εκεί που φανταζόσουν ότι κάπου εκεί θα τελείωνε το θέμα με το ανορθόγραφο τατουάζ, έχουμε να σου πούμε ότι όχι, έχει και συνέχεια. Ένας χρήστης που είδε το «διορθωμένο» της tattoo έγραψε ότι όχι απλά δεν το πέτυχε, αλλά πλέον η μετάφραση σημαίνει «charcoal grill finger», δηλαδή «δάχτυλο grill με κάρβουνα». Και τα σχόλια των followers της ήρθαν βροχή:

«Γιατί κάνεις τατουάζ σε γλώσσες που δε γνωρίζεις; Γιατί;»

«Το φιάσκο του τατουάζ της Ariana είναι τόσο αστείο»

«Μην τη σταματήσει κανείς γιατί μου αρέσει πολύ αυτό και θέλω να δω τι θα γίνει στη συνέχεια»

Προς το παρόν, η τραγουδίστρια δεν έχει απαντήσει και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πού θα καταλήξει επιτέλους η ιστορία με το συγκεκριμένο τατουάζ.

Διάβασε επίσης: H Ariana Grande αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που φόρεσε μαύρο κραγιόν στο cover του νέου της άλμπουμ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved