H Ariana Grande αποκάλυψε τον απίστευτο λόγο που φόρεσε μαύρο κραγιόν στο cover του νέου της άλμπουμ

Η πηγή έμπνευσης ήταν πρόσωπο και μάλιστα πολύ κοντινό της

Έχουν μείνει πλέον πολύ λίγες μέρες μέχρι τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Ariana Grande, με τίτλο «thank u, next» και, μέχρι τότε, αυτό που κάνεις είναι να πατάς και να ξαναπατάς το play για να ακούσεις τα κομμάτια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής. Αυτό που επίσης έχει αποκαλυφθεί, όμως, είναι το cover του άλμπουμ, στο οποίο η Ariana ποζάρει φορώντας μαύρο κραγιόν. Αναρωτήθηκες τι ήταν αυτό που την ενέπνευσε να το κάνει;

Τα εύσημα ανήκουν σε όχι άλλη από την αγαπημένη της μαμά, Joan Grande, που αγαπά το μαύρο κραγιόν και δε διστάζει να το επιλέγει για τον εαυτό της συχνά πυκνά. Η Ariana, μάλιστα, αναφέρθηκε στη μαμά της σε Tweet στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και έγραψε:

«Ζήτω στην πιο cool, πιο έξυπνη, πιο καλόκαρδη και γενναιόδωρη, πιο δυνατή (όσο δε φαντάζεσαι), που φοράει μαύρο κραγιόν χωρίς να υπάρχει περίσταση μαμά. Ελπίζω να είμαι το μισό από το πόσο cool, υπέροχη και γεμάτη χάρη είσαι μία μέρα»

Φυσικά, η λατρεμένη της μαμά δεν έχασε χρόνο να απαντήσει και της έγραψε:

«Είσαι περισσότερο από το μισό, είσαι μία και μιάμιση φορές πιο υπέροχη, εξυπνότερη… και σίγουρα καλύτερη… Σ΄αγαπώ! xoxo xoxox»

Μιλάμε για τον ορισμό του mother daughter goals.

Διάβασε επίσης: «Χώρισε την κοπέλα σου, βαριέμαι»: Σε ποιον απευθύνεται το νέο τραγούδι της Ariana Grande;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved