«Χώρισε την κοπέλα σου, βαριέμαι»: Σε ποιον απευθύνεται το νέο τραγούδι της Ariana Grande;

«Χώρισε την κοπέλα σου, βαριέμαι»!

Η Ariana Grande πριν λίγες μόνο μέρες κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «7 rings» και, παρά το κύμα αντιδράσεων που προκάλεσε που συνοδεύτηκε από κατηγορίες για κλοπή και ρατσισμό, δε γινόταν να μην ενθουσιαστούμε και να κολλήσουμε στο ρυθμό του. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, υπήρχε κιόλας μία αναφορά στον πρώην της, Pete Davidson, αλλά μάλλον δεν ήταν ο μόνος πρώην που βρέθηκε στο στόχαστρό της.

Στις 22 Ιανουαρίου, η Ariana ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την tracklist του νέου της album. Σε αυτήν είδαμε μερικά γνώριμα τραγούδια, όπως το «thank u, next» και το «7 rings», αλλά και πολλά περισσότερα άγνωστα -προς το παρόν- που μας κέντρισαν την προσοχή. Ιδιαίτερα, την περιέργεια μάς κίνησε το τελευταίο κομμάτι που αναφέρει, με τίτλο «χώρισε την κοπέλα σου, βαριέμαι». Απευθύνεται σε κάποιον πρώην της και -αν ναι- σε ποιόν; Απευθύνεται σε κάποιον που της άρεσε αλλά είχε κοπέλα; Ανυπομονούμε να δούμε τους στίχους για να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.

Οι ακόλουθοί της, βέβαια, άρχισαν να την κατακλύζουν με σχόλια και -όπως θα περίμενες- πολλά είχαν σχέση με το εν λόγω τραγούδι. «Ξέρω ήδη ότι το ‘χώρισε την κοπέλα σου, βαριέμαι’ είναι το νέο αγαπημένο μου τραγούδι», «Αν είχα αγόρι, θα τον χώριζα αν η Ariana Grande βαριόταν», γράφτηκαν ανάμεσα στα δεκάδες χιλιάδες σχόλια.

Η Ariana σχολίασε στο post ότι ολόκληρο το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία της tracklist.

Διάβασε επίσης: Το βίντεο της Shakira που τραγουδάει στην εφηβεία της δείχνει ότι ήταν σταρ από κούνια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved