Παππά, Χατζηϊωάννου και Αμούτζας τρολάρουν τον Παντελή σε ένα επικό TikTok με άρωμα Σασμού

Η Θοδώρα, η Τζένη και ο Νικηφόρος από τη σειρά του ALPHA «Σασμός» περνούν καλά στα γυρίσματα κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ο «Σασμός» είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Ελληνικής TV και μετρά εκατοντάδες χιλιάδες fans όλων των ηλικιών. Οι νεαροί πρωταγωνιστές έχουν κατακτήσει την καρδιά του τηλεοπτικού κοινού οι οποίοι συντονίζονται στο Instagram και το TikTok για να βλέπουν πρώτοι όλα τα νέα των ηθοποιών.

Η Zendaya μπαίνει στο τερέν του τένις για να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους «Challengers»

Οι νεαροί πρωταγωνιστές του Σασμού στο πιο απολαυστικό TikTok

H Δανάη Παππά έχει ενεργή παρουσία στα social media και δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της τόσο μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή ηθοποιός πόσταρε ένα TikTok video στο οποίο μας δείχνει πώς περνά με τους συναδέλφους της στα διαλείμματα των πολύωρων γυρισμάτων του Σασμού.

https://www.instagram.com/p/Cj0SmteDDz9

Η 26χρονη χορεύει υπό τον ρυθμό της μουσικής και λίγο αργότερα βλέπουμε τη Σάντυ Χατζηϊωάννου να «εισβάλλει» στο πλάνο. Ακολουθεί ο Γιώργος Αμούτζας και στο τέλος βλέπουμε τον «Παντελή» της σειράς, Στάθη Μαντζώρο, ο οποίος τους κοιτά με απορία.

«Το επόμενο θα ειναι dance challenge με τον Παντελή #sasmos #sasmosbackstage», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός κάτω από τη λεζάντα του video.

Πηγή κεντρικής: danouuz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Kendall Jenner εξομολογήθηκε πώς την αποκαλεί ο κόσμος και τη στενοχωρεί πολύ

Η Hailey Bieber «τα σπάει» με τη μεταμόρφωσή της για το Halloween

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved