Η Kendall Jenner εξομολογήθηκε πώς την αποκαλεί ο κόσμος και τη στενοχωρεί πολύ

Πρόκειται για κάτι που πολλές φορές έχει ειπωθεί, αλλά η Kendall ισχυρίζεται ότι είναι εντελώς λάθος.

Η Kendall Jenner έχει καταφέρει στα μόλις 26 της χρόνια να γίνει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη. Φυσικά, βασική αιτία αυτού είναι η προβολή που δέχτηκε μέσα από το ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians» καθώς και οι 261 εκατομμύρια followers που μετράει πλέον στο προφίλ της στο Instagram.

Πλέον, η οικογένεια έχει μεταφερθεί στο Hulu και το νέο τους ριάλιτι «The Kardashians», και εκεί είναι που θα δεις τη Kendall να μιλάει για τη ζωή και την καθημερινότητά της.

Kendall Jenner Inspo! Μπορείς κι εσύ να φορέσεις το oversized πουκάμισο του μπαμπά σου - Όλα τα tips

https://www.instagram.com/p/CTzpW5zFsBU

Σε πρόσφατο επεισόδιο, ωστόσο, το διάσημο μοντέλο μίλησε για αυτό που την έχει στενοχωρήσει περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη δημοσιότητα και η απάντησή της δεν είναι αυτή που ενδεχομένως να περιμένεις.

Η Kendall Jenner στενοχωριέται όταν την αποκαλούν «mean girl»

Η Kendall που το 2021 κυκλοφόρησε και τη δική της Tequila, στενοχωριέται όταν κάποιος τη λέει «κακό κορίτσι», γιατί, όπως ισχυρίζεται, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Πιστεύω ότι η παρανόηση που με πειράζει περισσότερο είναι ότι οι άνθρωποι θεωρούν πως είμαι ‘κακό κορίτσι’. Γιατί απλά δεν είμαι. Μπορεί να είναι στενόχωρο όταν κάποιος αμφισβητεί τον χαρακτήρα σου. Μακάρι οι άνθρωποι να με γνώριζαν.

Ό,τι και να κάνω προκαλεί μίσος. Θα μπορούσα να περπατάω στον δρόμο, να μην κάνω απολύτως τίποτα και κάποιος πάντα να έχει κάτι κακό να πει.

Ο εξονυχιστικός έλεγχος που περιβάλλει την οικογένειά μου μπορεί να είναι εκτός ελέγχου», δήλωσε η Jenner.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Kendall Jenner Inspo! To double french mani της είναι super fresh τάση (+10 για να διαλέξεις)

Τα αγαπημένα φαγητά της Kendall Jenner για να είσαι fit το 2022

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved