Η Zendaya μπαίνει στο τερέν του τένις για να βρεθεί ανάμεσα στους καλύτερους «Challengers»

H νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί μια τενίστρια και αναμένεται να εντυπωσιάσει.

H Zendaya είναι με διαφορά μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της. Κάθε της εμφάνιση «βάζει φωτιά» στα φωτογραφικά φλας ενώ οι τελευταίες ερμηνείες της είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Oι fans της ηθοποιού αναμένουν πώς και πώς την τρίτη σεζόν του «Euphoria» και το sequel του «Dune», ωστόσο έχουν ένα ακόμη λόγο να χαρούν. Η νεαρή σταρ επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Challengers», σε σκηνοθεσία Luca Guadagnino.

Η Zendaya επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με το «Challengers»

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Αυγούστου 2023. Η Zendaya θα υποδυθεί την Tashi Donaldson, μια τενίστρια που έγινε αργότερα προπονήτρια. Όταν ο σύζυγός της κάνει ένα σερί από ήττες, η τενίστρια παίρνει την απόφαση να τον εκπαιδεύσει για να γίνει παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής.

https://www.instagram.com/p/CigLrltLZad

Euphoria: Κι όμως η Zendaya δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τον ρόλο της Rue

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται ο Mike Faist, ο Josh O'Connor και αρκετά ακόμη ηχηρά ονόματα του χώρου. Για την ώρα δεν έχουν κυκλοφορήσει περισσότερες λεπτομέρειες παρά μόνο ότι σύντομα θα δούμε το πρώτο τρέιλερ.

Η Zendaya προπονήθηκε σκληρά για τρεις ολόκληρους μήνες με στόχο να μπορεί να παίξει tennis σαν επαγγελματίας και το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

«Είναι υπέροχη», είπε ο σκηνοθέτης Luca Guadagnino στο Variety στο Gala του Μουσείου της Ακαδημίας της 15ης Οκτωβρίου. «Δηλαδή, ουάου. Επεξεργάσαμε την ταινία και σχεδόν στην πραγματικότητα δεν χρησιμοποιούμε κανένα κασκαντέρ. Είναι τόσο καλή», πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Πηγή κεντρικής: Zendaya

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Zendaya είναι daddy's girl - Το δώρο αξίας 3 εκατομμυρίων δολαρίων στον μπαμπά της

Ο Tom Holland δεν συνόδευσε τη Zendaya στα Emmys και όλοι μιλούν για χωρισμό

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved