Η Δέσποινα Τσούτσα έγινε 23 και το γιόρτασε σαν Barbie girl in a Barbie world

Η νεαρή ηθοποιός από τον «Παράδεισο των Κυριών» δέχθηκε ευχές και δώρα από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Νέα, φρέσκια, λαμπερή και επιτυχημένη. Η νεαρή ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα πραγματοποιεί το όνειρό της αφού μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στον «Ήλιο» πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA, «Ο Παράδεισος των κυριών». Η 23χρονη ηθοποιός υποδύεται την Τζένη Τσόκα, μια νεαρή πωλήτρια.

Πριν λίγα 24ωρα η Δέσποινα Τσούτσα είχε τα γενέθλιά της και έγινε 23 ετών. Η νεαρή πρωταγωνίστρια δέχθηκε αμέτρητες ευχές φίλων και θαυμαστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις οποίες και έκανε repost σε Instagram-stories. Η Ντόρα Μακρυγιάννη- η τηλεοπτική μητέρα της στον Ήλιο- ήταν από τις πρώτες που έσπευσαν να της ευχηθούν, ποστάροντας μια throwback selfie τους.

tsoutsa9

Η Δέσποινα Τσούτσα στο TeenQueen: Ταυτίζομαι με τον ρόλο μου γιατί κι εγώ έχασα μικρή τον μπαμπά μου

mpalonia2

Το πάρτι της Δέσποινας Τσούτσα

Ντυμένη και βαμμένη στα ροζ- θύμισε την Barbie- και εμφανώς ευδιάθετη, η ηθοποιός έσβησε τα κεράκια της τούρτας της μαζί με αγαπημένους φίλους. Λίγο αργότερα μοιράστηκε μερικές ακόμη φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντάς μας τα girly μπαλόνια από το πάρτι της, αλλά και... τη ροζ τούρτα της.

tsoutsa8

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη Δέσποινα Τσούτσα

Η Δέσποινα Τσούτσα γεννήθηκε το 1999 (ηλικία 23 χρόνων) στη Λάρισα. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος - Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Σε συνέντευξή της στο TeenQueen και τη Μαρία Ροδίτη η ηθοποιός ανέφερε:

«Γεννήθηκα στη Λάρισα το 1999. Όταν ήμουν 4 χρόνων, όμως, ήρθαμε με όλη την οικογένειά μου και εγκατασταθήκαμε στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Οι γονείς μου είχαν κατάστημα με είδη χορού και θεάτρου και στη Λάρισα και στην Αθήνα, οπότε, με κάποιον τρόπο ήμουν από μικρή στον καλλιτεχνικό χώρο. Η μητέρα μου έφτιαχνε κοστούμια για θέατρα και με έπαιρνε μαζί της από μικρή. Κάπως έτσι μπήκε το «μικρόβιο» της υποκριτικής στη ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/CjFgaths9Zv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: detsoutsa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Ιφιγένεια Τζόλα συνάντησε τον Inaki Lamua και το TikTok video τους είναι απλά απολαυστικό

Ο Toquel κάθε φορά που βγάζει δίσκο κοντράρει τον εαυτό του και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved