H Ιφιγένεια Τζόλα συνάντησε τον Inaki Lamua και το TikTok video τους είναι απλά απολαυστικό

H νεαρή ηθοποιός από τη Γη της Ελιάς βρέθηκε στην Ισπανία και συνάντησε τον διάσημο TikToker που μιλά άπταιστα Ελληνικά.

Στην Ισπανία βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα το καστ της δημοφιλούς σειράς, «Η Γη της ελιάς» για τις ανάγκες γυρισμάτων. Η «Βασιλική», aka Ιφιγένεια Τζόλα, και οι συμπρωταγωνιστές της συνδύασαν δουλειά και διακοπές, απολαμβάνοντας τις βόλτες τους στα αξιοθέατα της περιοχής.

Η viral συνάντηση της Ιφιγένειας Τζόλα με τον Inaki Lamua

H 23χρονη ηθοποιός είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον διάσημο Ισπανό TikToker, Inaki Lamua, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα μουσικά βραβεία MAD. Ο Lamua μιλά άπταιστα Ελληνικά και κάθε του video συγκεντρώνει αμέτρητα likes.

«TikTok έκανα, γιατί ήθελα να μάθω περισσότερα και καλύτερα ελληνικά. Ήμουν μια μέρα στο σπίτι, δεν ήξερα τι να κάνω και άνοιξα το account μου. Έκανα ένα video είπα «γεια σας, με λένε Inaki, είμαι Ισπανός, μαθαίνω ελληνικά μόνος μου και θα ήθελα να μάθω κι άλλα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε, να μου πείτε αν κάνω λάθη. Λίγες μέρες μετά έγινε viral και πήρα πολλούς followers», είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο 27χρονος στο TeenQueen.gr και τη Μαρία Ροδίτη.

https://www.instagram.com/p/CgNDn6-jy_B/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Ισπανικό τραγούδι Déjame Revisarte el Celular των Ingrid Laien & Los Del Fino έχει γίνει viral στο ΤikTok. Οι χρήστες της πλατφόρμας έχουν δημιουργήσει περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο χιουμοριστικά videos κάνοντας lip sync με το αποτέλεσμα να είναι απλά απολαυστικό. Η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Inaki Lamua δημοσίευσαν τη δική τους προσπάθεια η οποία είναι απλά απολαυστική. Όπως ήταν αναμενόμενο το video τους συγκέντρωσε χιλιάδες likes και κολακευτικά σχόλια.

Ισπανός... με ελληνική καρδιά! Ο Inaki Lamua κάνει θραύση στο TikTok και μιλά άπταιστα ελληνικά

Για την ακρίβεια το post ξεπέρασε τις 577 χιλιάδες προβολές και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές τους.

Πηγή κεντρικής: ifigenia_tzola

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο TikToker Inaki Lamua στο TeenQueen: «Στην Ελλάδα με ρωτούν συνέχεια αν με παντρεύει η μάνα μου»

Η Ιφιγένεια Τζόλα στο TeenQueen.gr: «Είχα έντονη εφηβεία! Ήθελα να κάνω την επανάστασή μου»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved