Ο Toquel κάθε φορά που βγάζει δίσκο κοντράρει τον εαυτό του και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει

O 27χρονος τράπερ έγινε διπλά πλατινένιος με τα άλμπουμ του «777» και «Βeverly Hills» να αποτελούν δύο από τις εμπορικότερες κυκλοφορίες των τελευταίων ετών. Τι δήλωσε στο TeenQueen. 

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή της καριέρας του έζησε το βράδυ της Τρίτης (27/09) ο τράπερ Toquel. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης της τραπ σκηνής γιόρτασε τη διπλή πλατινένια απονομή των δύο δίσκων του μαζί με συνεργάτες, δημοσιογράφους και αγαπημένους φίλους.

Στις 27 Μαΐου του 2019 ο Toquel κυκλοφόρησε το «777», ένα άλμπουμ που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και τον βοήθησε να αφήσει το μουσικό του στίγμα. Η νέα δισκογραφική δουλειά του 27χρονου ράπερ κυκλοφόρησε την ίδια ακριβώς μέρα με το προηγούμενο album: στις 27 Μαΐου (με διαφορά 3 χρόνων).

Το album «Beverly Hills» ονομάστηκε έτσι γιατί ξεκίνησε να δουλεύεται τον Ιανουάριο του 2020 στο Beverly Hills του Los Angeles κατά τη διάρκεια της περιοδείας του Toquel. Oλοκληρώθηκε στην ίδια πόλη 2 χρόνια μετά με τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το ομότιτλο τραγούδι, που αποτελεί και το πρώτο επίσημο single του δίσκου. Το άλμπουμ περιλαμβάνει στο σύνολο 9 κομμάτια, ανάμεσά τους αγαπημένες επιτυχίες.

toquel3

Ο Toquel έγινε πλατινένιος και το TeenQueen.gr ήταν εκεί

Στις 8.30 το βράδυ το εμβληματικό Foyer του Παλλάς άρχισε να υποδέχεται τους συντελεστές των πολυπλατινένιων δίσκων, συνεργάτες του Toquel από τη δισκογραφική του εταιρία MINOS EMI και αρκετούς φίλους που έσπευσαν να τον συγχαρούν. Ο γνωστός τράπερ έδωσε λίγο αργότερα το παρών, με το λαμπερό του χαμόγελο να φανερώνει πόσο χαρούμενος είναι για αυτό το επίτευγμα.

https://www.instagram.com/p/CjDQE48NGpK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Back to school: Η απόλυτη playlist για να πηγαίνεις με ανεβασμένη διάθεση στο σχολείο

toquel2

Κορίτσια, ας δούμε όμως τώρα τι μας αποκάλυψε ο Toquel κατά τη διάρκεια της απονομής.

Στα 27 σου χρόνια έχεις καταφέρει να έχεις 2 άλμπουμ πολυπλατινένια και να σε αγαπάει πολύ το κοινό σου. Είχες φανταστεί ποτέ ότι σε τόσο νεαρή ηλικία θα κατορθώσεις να κάνεις και τέτοια επιτυχία;

Όχι σε αυτό το επίπεδο. Όχι σε αυτόν τον βαθμό. Από μικρός ήξερα ότι θα πετύχω αλλά δεν ήξερα ότι θα διαμορφωθεί έτσι ο χώρος στον οποίο είμαι. Γιατί δεν ευθύνομαι μόνο εγώ, ευθύνεται και ο χώρος και ευθυνόμαστε όλοι σαν καλλιτέχνες, οπότε χαίρομαι πάρα πολύ που πήγε πιο ψηλά από τις προσδοκίες μου.

Το άλμπουμ σου «Beverly Hills» κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάιο και πολύ γρήγορα έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα παγκοσμίως στο Spotify, συγκεντρώνοντας περισσότερα από 6,5 εκατομμύρια streams. Πώς αισθάνθηκες για αυτήν την επιτυχία;

Είμαι σίγουρα πολύ περήφανος και κάθε φορά που βγάζω έναν δίσκο προσπαθώ να κοντράρω τον εαυτό μου από την προηγούμενη φορά. Νομίζω ότι κατάφερα να ξεπεράσω το «777» και είμαι πολύ χαρούμενος για το αποτέλεσμα που είχαμε.

Στα MAD VMAs 2022 αλλά και σε άλλες εκδηλώσεις μετέπειτα είδαμε πολλά περιστατικά με τσακωμούς ανάμεσα σε trappers on stage. Ποια είναι η γνώμη σου για όλα αυτά που συμβαίνουν;

H μουσική που κάνουμε είναι ραπ μουσική και ανέκαθεν υπήρχαν κόντρες εκεί μέσα.

Πηγή κεντρικής: toquel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

O Toquel επιτέλους έβγαλε νέο κομμάτι και πρέπει να το ακούσεις ASAP

Toquel: Το όνομα που έχει κατακτήσει το YouTube και την... καρδιά σου (+videos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved