Οι διακοπές της Αντιγόνης Νεοφύτου με την παρέα από τη «Γη της Ελιάς» θυμίζουν πενθήμερη εκδρομή

Η παρέα από τη «Γη της Ελιάς» πέρασε το πιο WOW καλοκαίρι ταξιδεύοντας στην Ελλάδα.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς» που προβάλλεται στο Mega και πέρασε το πιο όμορφο καλοκαίρι ever, παίρνοντας μια ανάσα για τη συνέχεια.

Ετοίμασε βαλίτσες και απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στις Κυκλάδες και στο Πόρτο Χέλι, χαρίζοντας μας μοναδικά στιγμιότυπα και όμορφες στιγμές της μέσα από τα social media.

Μακάρι όλοι να ήταν τόσο cool και με κατανόηση όσο το αγόρι της Αντιγόνης Νεοφύτου

Το καλοκαίρι της Αντιγόνης Νεοφύτου

Παρέα με την Αφροδίτη Λιάντου, την Ιφιγένεια Πιερίδου, τον Ραφαήλ Καριωτάκη, τον Νίκο Μέλλο και τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη (το teen team από τη σειρά «Η Γη της Ελιάς»), η Αντιγόνη Νεοφύτου μας χάρισε πέρα από όμορφες φωτογραφίες, στιγμές χαράς και τρελού γέλιου βλέποντας τα απόλυτα, funky βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσαν.

https://www.instagram.com/p/Cgw4nMKsWaz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέποντας τα στιγμιότυπα ένα μπορούμε να πούμε: Ότι πέρασαν φανταστικά.

https://www.instagram.com/p/ChM8MPGIYpj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Έριξα μια ματιά λοιπόν στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της Αντιγόνης Νεοφύτου, αλλά και στο TikTok, και βρήκα το πιο WOW υλικό για να ταξιδέψουμε… μαζί της! Τι λες; Πάμε ένα γρήγορο ταξίδι στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας; Το καλοκαίρι, άλλωστε, συνεχίζεται!

https://www.instagram.com/p/ChmrrG0Ic_v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το fun βίντεο με τα κορίτσια της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Η ευτυχία «κρύβεται» στα μικρά πράγματα και αυτή τη συμβουλή ακολούθησε και η Αντιγόνη Νεοφύτου περνώντας το πιο υπέροχο καλοκαίρι. Για την ίδια οι ωραίες στιγμές στις καλοκαιρινές διακοπές δημιουργούνται με καλή παρέα, βουτιές στη θάλασσα και πολλή, μα πολλή τρέλα και χαμόγελα! Και εμείς φυσικά συμφωνούμε.

Δεν μπορούσε φυσικά να λείπει από τα στιγμιότυπα που θα σου μεταφέρω σήμερα και το fun βίντεο που δημοσίευσε η Αντιγόνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok με την Ιφιγένεια Πιερίδου και την Αφροδίτη Λιάντου, κάνοντάς μας να χαιρόμαστε που τα κορίτσια από τη «Γη της Ελιάς» είναι τόσο κοντά!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα χρυσά κοσμήματα είναι trend και η Αντιγόνη Νεοφύτου τα φοράει με τον πιο stylish τρόπο

Η Ιφιγένεια Τζόλα ταξίδεψε στη Σκωτία και μας χάρισε μοναδικά στιγμιότυπα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved