Τα χρυσά κοσμήματα είναι trend και η Αντιγόνη Νεοφύτου τα φοράει με τον πιο stylish τρόπο

Η Αντιγόνη Νεοφύτου, μας εμπνέει με την λατρεία που έχει στα χρυσά κοσμήματα και σου έχω 6 προτάσεις για να υιοθετήσεις την απόλυτη τάση! 

Έκανε το πρώτο της τηλεοπτικό ντεμπούτο στις «8 λέξεις», αλλά την έμαθες ακόμη περισσότερο και την λάτρεψες φέτος, μέσα από την τηλεοπτική σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς» ξέροντάς τη ως Μαρίνα! Πέρα από την υποκριτική, αγαπάει τον χορό και στόχος της, είναι να τον συνδυάσει με την υποκριτική στο μέλλον! Ναι, για την Αντιγόνη Νεοφύτου μιλάω, Η οποία πέρα από το ταλέντο της, μας τραβάει το ενδιαφέρον και με το στυλ της.

Η ίδια σε συνέντευξή της στο teenqueen έχει αναφέρει ότι δεν ακολουθεί τις τάσεις κατά γράμμα αλλά τις προσαρμόζει στο δικό της στυλ και η αλήθεια είναι ότι αυτό μας αρέσει και κάνοντας scroll στον λογαριασμό της στο Instagram λέμε απλά… WOW!

7 jean shorts για να υποδεχτείς το καλοκαίρι πιο στιλάτη από ποτέ

Η Αντιγόνη Νεοφύτου λατρεύει τα χρυσά κοσμήματα και μας εμπνέει να τα υιοθετήσουμε στο στυλ μας

Πιο συγκεκριμένα, η Αντιγόνη Νεοφύτου έχει αναφέρει: «Προσαρμόζω τις τάσεις στα στυλ μου. Στη ζωή μου είμαι tomboy, μόνο αν βγω βράδυ ντύνομαι πιο θηλυκά. Φέτος, μ’ αρέσουν πολύ τα λευκά tank tops, τα φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια με κάτι πιο στενό από πάνω, τα μαντήλια και τα cargo pants».

https://www.instagram.com/p/COGcJmjA0rB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μπορεί να είναι team casual outfit, αλλά παρατηρήσαμε χαζεύοντας το Instagram της ότι… λατρεύει τα χρυσά κοσμήματα! Την έχουμε δει να τα συνδυάζει με ένα πιο sporty style, με φόρεμα σε βραδινή της έξοδο ακόμη και στην παραλία φορώντας το αγαπημένο της μαγιό.



Σημερινό inspo, λοιπόν, η Αντιγόνη Νεοφύτου και σου έχω 6 επιλογές χρυσών κοσμημάτων, από κολιέ έως σκουλαρίκια αλλά και βραχιόλια, για να δώσεις αυτό το κάτι παραπάνω στο σύνολό σου.

6 χρυσά κοσμήματα για να διαλέξεις και να προσαρμόσεις στο δικό σου στυλ, like Αντιγόνη!

Τα χρυσά κοσμήματα έχουν τη δυναμική του να μεταμορφώσουν ένα απλό outfit τύπου jean σε συνδυασμό με crop top και sneakers, στο απόλυτο σύνολο που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ναι, κι όμως μερικά χρυσά κοσμήματα αρκούν για να απογειώσεις το σύνολό σου! Let’s go shopping.

https://www.instagram.com/p/CD51CCog6wZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Διάλεξε ποιο θα είναι το επόμενο χρυσό κόσμημα που θα μπει στη συλλογή σου και προσάρμοσέ το στο δικό σου στυλ όπως η Αντιγόνη Νεοφύτου!

pink woman

PINK WOMAN

ASOSS

ASOS

hm

H&M

TOI MOI

TOI-MOI

ATTRATIVO

attrattivo

ms

M&S

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

6 floral bikini για να είσαι beach queen και ν' αντιμετωπίσεις με στυλ τον καύσωνα

10 λευκά tops που θα φοράς όλο το καλοκαίρι - Inspo η Camila Cabello

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved