Η Zahara Jolie-Pitt ξεκινά τη φοιτητική ζωή της και η μαμά της είναι πολύ περήφανη για εκείνη

Η Angelina Jolie καμαρώνει για την κόρη της και μοιράζεται τα ευχάριστα νέα με τους followers της στο Instagram.

Η Angelina Jolie είναι πρώτα περήφανη μαμά και μετά star του κινηματογράφου, αφού βάζει τα παιδιά της πάνω απ' όλους και απ' όλα. Την περασμένη Κυριακή (31/7), η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ότι η 17χρονη κόρη της Zahara Jolie-Pitt ξεκινά τη φοίτησή της στο HBCU Spelman College, το νούμερο ένα κολλέγιο της Αμερικής.

Στη φωτογραφία που ανήρτησε η Jolie, η Zahara ποζάρει μαζί άλλες με πέντε νεαρές γυναίκες και όλες τους είναι χαμογελαστές. «Η Zahara με τις αδερφές της Spelman! Συγχαρητήρια σε όλους τους νέους μαθητές που ξεκινούν φέτος. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος και είναι τιμή μου να είναι ένα μέλος της οικογένειας το νέο κορίτσι Spelman. #spelman #spelmancollege #spelmansisters #HBCU», έγραψε η Angelina στη λεζάντα.

H κόρη της Angelina Jolie, Shiloh, σε μια WOW εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Τα παπούτσια ξεχώρισαν!

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε μια φοιτητική εκδήλωση του SpelHouse για τον Spelman και το αδελφικό τους ίδρυμα Morehouse College's Class of ‘26.

https://www.instagram.com/p/Cgrw32FuiUN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το Spelman College είναι ένα ιστορικό κολλέγιο φιλελεύθερων τεχνών μαύρων γυναικών που βρίσκεται στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Στη λίστα U.S. News & World Report 2022 Best Colleges, το Spelman κατατάχθηκε ως το νούμερο ένα HBCU στην Αμερική - και κατέχει αυτή τη θέση για 15 συναπτά έτη.

Η Zahara κάνει συνεχώς περήφανη τη μαμά της - και όχι μόνο!

Η Zahara είναι το τρίτο μεγαλύτερο παιδί της Angelina Jolie και του Brad Pitt, το οποίο υιοθέτησαν όταν ήταν ακόμη μωρό. Ο μεγαλύτερος αδερφός της Zahara, ο 20χρονος Maddox, φοιτά στο Πανεπιστήμιο Yonsei στη Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει βιοτεχνολογία, και ο δεύτερος μεγάλος αδερφός της, ο 18χρονος Pax, αποφοίτησε από το λύκειο τον Ιούνιο του 2021.

Η Angelina εκδηλώνει σε κάθε ευκαιρία την υπερηφάνεια της για τη μεγαλύτερη κόρη της, με την ίδια να αποκαλεί τη Zahara «εξαιρετική» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο TIME 100 Talk τον Ιούλιο του 2020. «Η κόρη μου είναι από την Αιθιοπία, ένα από τα παιδιά μου… Και έχω μάθει τόσα πολλά από αυτήν. Είναι η οικογένειά μου, αλλά είναι μια εκπληκτική Αφρικανή και η σύνδεσή της με τη χώρα της, την ήπειρό της, είναι δική της και είναι κάτι το οποίο μου προκαλεί δέος», είπε χαρακτηριστικά η Angelina Jolie.

https://www.instagram.com/p/CXlW80XLaRY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η απόφαση της Zahara να φοιτήσει στο HBCU αντανακλά άμεσα την ισχυρή σύνδεση που έχει με την κληρονομιά της. Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιον κλάδο θα ακολουθήσει, η Angelina Jolie έχει πει ότι η ίδια και η κόρη της Zahara μοιράζονται το ίδιο πάθος για την κοινωνική δικαιοσύνη και την υπεράσπιση. Το δίδυμο μητέρας-κόρης επισκέφτηκε τόσο τον Δεκέμβριο του 2021 όσο και τον Φεβρουάριο του 2022 την Ουάσιγκτον, για να διαβουλευθεί με νομοθέτες και υποστηρικτές για την υποστήριξη του νόμου για τη βία κατά των γυναικών.

Συγχαρητήρια στη Zahara που πήρε μια τέτοια απόφαση και ανυπομονούμε να δούμε όλα όσα θα πετύχει τα επόμενα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CZxSGsBppEb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Shiloh Jolie-Pitt έγινε viral στο TikTok και ο λόγος δεν είναι οι διάσημοι γονείς της

Η 14χρονη κόρη της Angelina Jolie έγινε σχεδιάστρια και πρέπει να δεις τα υπέροχα κοσμήματά της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved