H κόρη της Angelina Jolie, Shiloh, σε μια WOW εμφάνιση στο κόκκινο χαλί - Τα παπούτσια ξεχώρισαν!

Η κόρη του Brad Pitt και της Angelina Jolie δεν φοβάται να πειραματιστεί και να αλλάξει τα πράγματα.

Το βράδυ της Κυριακής (24/10) η Angelina Jolie βρέθηκε μαζί με τις κόρες της στο 16ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης για την προβολή της νέας της ταινίας, Eternals. Η Jolie περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα στράπλες Versace φόρεμα σε ασημί απόχρωση και ολοκλήρωσε το σύνολό της με μεγάλα ασημένια σκουλαρίκια.

Παρόλο που η Angelina μάς άφησε όλους άφωνους για ακόμη μια φορά με την glam εμφάνισή της, τα wild αθλητικά παπούτσια της Shiloh Jolie-Pitt ήταν... αυτά που έκλεψαν την παράσταση.

https://www.instagram.com/p/CVbHTZlrV9K/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διάσημη ηθοποιός συνοδευόταν από τις δύο κόρες της

Η 16χρονη Zahara και η 15χρονη Shiloh συνόδεψαν την μαμά τους στο κόκκινο χαλί, η πρώτη φορώντας ένα Grecian-style λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και πέδιλα.

Η 14χρονη κόρη της Angelina Jolie έγινε σχεδιάστρια και πρέπει να δεις τα υπέροχα κοσμήματά της

Όσον αφορά τη δεύτερη, παρόλο που υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι όταν φοράμε επίσημα ρούχα βάζουμε και από κάτω ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Shiloh αποφάσισε να «ανοίξει» το «παραθυράκι» της με τη συγκεκριμένη της εμφάνιση. Η κόρη της Angelina Jolie, λοιπόν, φόρεσε ένα μαύρο Versace φόρεμα σε a-line γραμμή και ένα ζευγάρι casual, κίτρινα animal print αθλητικά με τα μαλλιά της πιασμένα πάνω σε κότσο με πλεξούδες στο πλάι.



Το δραματικό makeover της Shiloh

Στο παρελθόν η μητέρα της είχε δηλώσει στο Vanity Fair πως «Προτιμά τη φόρμα, και τα κοστούμια… Της αρέσει να φορά ανδρόγυνου στυλ ρούχα». Είχε επίσης πάντα πολύ κοντά μαλλιά σε αγορίστικο στυλ.

https://www.instagram.com/p/CAr3cSAhLaz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σήμερα, ωστόσο, η 15χρονη δεν έχει καμία σχέση με το αγοροκόριτσο που ξέραμε. Η έφηβη κοπέλα έχει μακρύνει τα μαλλιά της, και στις εντυπωσιακές της εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, φοράει φορέματα.



Συνέχισε παρακάτω για να δεις τη μεταμόρφωσή της.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: AP News

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved