Η Ελένη Φουρέιρα έγινε η «Madame» του Tiktok - Το viral video

Το TikTok αποθεώνει την Ελένη Φουρέιρα ως Madame και έχουμε αποδείξεις!

Η Ελένη Φουρέιρα κυκλοφόρησε το καινούργιο της άλμπουμ και κάνει χαμό! Με το μοναδικό της ταπεραμέντο και το ξεχωριστό της χιούμορ, μας έδειξε στο video clip πόσο «Poli_Ploki» είναι και ταυτόχρονα, με τα singles που μας ξεσηκώνουν, πόσο «Sigkinitika 'Sigkinithike», όταν δεν της σηκώνουν το «El Telephone»!

Τον τίτλο «Poli_Ploki» έδωσε στο νέο της album η Ελένη Φουρέιρα, που κυκλοφόρησε από την Panik Records πριν από μερικές ημέρες. Το album περιλαμβάνει 12 τραγούδια, έγινε αμέσως viral στα social media, μπήκε στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες και κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των digital charts αλλά και στο playlist των κινητών μας.

Το πιο ανατρεπτικό και cool video clip του καλοκαιριού ανήκει στην Poli_Ploki Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα είναι... η Madame του TikTok!

Τώρα; Στα Mad VMAs 2022, η Ελένη έκανε την απόλυτη εμφάνιση σε συνεργασία με τους Kings και τον Tranno, λέγοντας το τραγούδι που όλοι έχουμε λατρέψει: το «Madame»! Και προκάλεσε πανικό!

Η Ελένη Φουρέιρα επίσημα είναι η «Madame» του TikTok και μας το αποδεικνύει η τεράστια απήχηση που έχουν τα βίντεο τα οποία και μπορείς να ανακαλύψεις με το #foureiramadam.

Πέρα από τους fans της, η ίδια Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε βίντεο με την εμφάνισή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και το κοινό την αποθέωσε! Τα views πλησιάζουν τα 700.000 σε αριθμό, ενώ τα likes κοντεύουν τα 90.000.



Στα φετινά Mad VMAs, είδαμε εμφανίσεις που ξεχώρισαν και σίγουρα της Ελένης Φουρέιρα… ήταν μια από αυτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Rafael Kas: Η αποκάλυψη για το πραγματικό όνομά του και τη δυσκολία στην προφορά

Ποια Miley Cyrus; Ο Liam Hemsworth είναι ερωτευμένος με την Gabriella Brooks

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved