Το snack που τρώει η Millie Bobby Brown στα γυρίσματα του «Stranger Things»

Το snack που απολαμβάνει η Millie Bobby Brown στα γυρίσματα του «Stranger Things» θέλει μόνο 4 συστατικά για να το φτιάξεις!

Ενώ η Eleven τρώει απολαυστικά βάφλες «πνιγμένες» σε σιρόπι σφένδαμου, η Millie Bobby Brown προτιμά να τρώει ένα πιο υγιεινό snack κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Stranger Things. Η ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Hot Ones» και συνειδητοποίησε πώς είναι να γυρίζεις 12ωρες σκηνές και πόσο απαραίτητο είναι ένα σνακ.

Ποιο είναι αυτό το σνακ, όμως; Το «McCod», τεσσάρων συστατικών, το οποίο συνδυάζει σαλάτα και σάντουιτς. Πήρε το όνομά του από τον «Crafty Dave», ο οποίος φτιάχνει το σνακ για τη Millie, ώστε να μη μένει νηστική όσο δουλεύει. Το McCod, είναι σάντουιτς από μαρούλι, το οποίο γεμίζεται με ό,τι επιθυμεί η ηθοποιός.

Η Millie Bobby Brown έχει αποφασίσει ποιον θα παντρευτεί και αυτός δεν είναι ο Jake Bongiovi

Αυτό είναι το σνακ που λατρεύει η Millie Bobby Brown να τσιμπολογάει κατά τη διάρκεια του σετ

«Αυτό που κάνουμε είναι: παίρνουμε ένα κομμάτι μαρούλι, παίρνουμε κομμένο ζαμπόν, πιπεριές και sriracha, και γεμίζουμε όλο το σάντουιτς με αυτά τα υλικά», λέει η Brown στη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/tv/Cd6IMBKJhWq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το McCod ήταν το αγαπημένο σνακ της Brown εδώ και χρόνια! Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει το 2016, η ηθοποιός ανέφερε το σνακ και πρόσθεσε ότι έχει πειραματιστεί επίσης με την προσθήκη συστατικών όπως ντομάτα και αβοκάντο. «Είναι μια μικρή σαλάτα με μαρμελάδα γεμάτη ντομάτα, ζαμπόν, αβοκάντο και καυτή σάλτσα», είπε.

Ενώ η Millie λατρεύει να τσιμπολογάει το αγαπημένο της σνακ, McCods, και άλλα αναψυκτικά ενδιάμεσα του σετ, υπάρχει ένας λόγος που δεν επέλεξε τις βάφλες και το παγωτό ως το σνακ της.

Η απάντηση της Millie όταν ερωτήθηκε γιατί το σνακ της δεν είναι βάφλες ή παγωτό!

Η απάντηση είναι αρκετά απλή! «Αυτές οι σκηνές φαγητού χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να κινηματογραφηθούν από ό,τι φαντάζεστε, και είναι εύκολο να αρρωστήσετε ακόμα και από τα πιο νόστιμα γεύματα αφού τα τσιμπήσετε όλη την ημέρα. Το κάνεις για 12 ώρες, οπότε συνήθως αυτό που κάνεις είναι να έχεις έναν μικρό κουβά δίπλα σου και μπορείς απλά να το φτύσεις μετά από κάθε λήψη ή μερικές φορές κατά τη διάρκεια της λήψης», λέει.



Και συμπληρώνει: «Τις περισσότερες φορές προσποιούμαι ότι τρώω, κάτι που πάντα λειτουργεί! Εκτός από αυτό, αρχίζεις να νιώθεις πραγματικά ναυτία, είναι φρικτό. Ό,τι και να επιλέξεις να φας σε αυτό το πιάτο, τρως για 12 ώρες , οπότε συνήθως επιλέγω πάντα μια σαλάτα ή ένα φρούτο. Λειτουργεί»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Butterfly look: Το make up trend που έχει λατρέψει η Gen Z

Ο Dylan Douglas αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο και το γιόρτασε με τους διάσημους γονείς του

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved