Η Millie Bobby Brown έχει αποφασίσει ποιον θα παντρευτεί και αυτός δεν είναι ο Jake Bongiovi

Οι πρωταγωνιστές του «Stranger Things» συμφώνησαν να παντρευτούν αν είναι ελεύθεροι στα 40 τους!

Αν χρειάζοσουν περισσότερες αποδείξεις ότι οι πρωταγωνιστές του Stranger Things, Millie Bobby Brown και Noah Schnapp είναι οι καλύτεροι BFF, οι δυο τους μόλις επιβεβαίωσαν ότι συμφώνησαν να παντρευτούν - υπό όρους - αν τα πράγματα στην προσωπική τους ζωή δεν πάνε καλά στο μέλλον.

Η MBB και ο Noah εμφανίστηκαν πρόσφατα στο MTV News για να συζητήσουν για την 4η σεζόν του Stranger Things και τη σχέση τους εκτός οθόνης και αποκάλυψαν ότι συμφώνησαν να παντρευτούν σε περίπτωση που και οι δύο είναι ελεύθεροι στα 40 τους (τι, εσύ ακόμα να κάνεις τέτοια συμφωνία με τον κολλητό σου;).

Το post της Millie Bobby Brown για τα γενέθλια του αγοριού της είναι ό,τι πιο γλυκό θα δεις σήμερα

«Συμφωνήσαμε ότι αν δεν έχουμε παντρευτεί μέχρι τα 40 μας, θα παντρευτούμε μεταξύ μας γιατί θα ήμασταν καλοί συγκάτοικοι», είπε η Millie κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, με τον Noah να συμφωνεί αμέσως. Αν και η νεαρή ηθοποιός διευκρίνισε ότι θα ήταν ένας «απόλυτα πλατωνικός» γάμος, η συμφωνία συνοδεύεται από μια αδιαπραγμάτευτη ρήτρα: όχι παιδιά!

«Δεν θα μπορούσα να αντέξω το παιδί σου. Όχι παιδιά. Μόνο σκυλιά. Και σίγουρα ξεχωριστά υπνοδωμάτια. Θεέ μου, είσαι τόσο ακατάστατος», είπε η Millie.

https://www.instagram.com/p/B7h89nLn3BK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η μακροχρόνια και δυνατή φιλία που ενώνει τη Millie Bobby Brown και τον Noah Schnapp

Εκτός από το... συμβόλαιο γάμου, η Millie και ο Noah μίλησαν για τη μακροχρόνια φιλία που τους ενώνει, η οποία ξεκίνησε όταν οι δυο τους ήταν μόλις 10 ετών. Η 18χρονη παραδέχτηκε ότι, γνωρίζοντας τον Noah για περισσότερα από 8 χρόνια πλέον, είναι «ένας από τους πιο παλιούς φίλους» που είχε ποτέ, ένα συναίσθημα που ο ηθοποιός ανταπέδωσε.

«Δεν ξέρω αν το ξέρεις αυτό, αλλά επειδή δεν μεγάλωσα στο σχολείο, δεν είχα φίλους από την παιδική μου ηλικία. Άρα είσαι πραγματικά ένας από τους πιο δικούς μου ανθρώπους», είπε η Millie στον Noah.

«Και οι δύο ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον και επευφημούμε ο ένας τον άλλον όταν τα πάμε καλά. Και είναι ωραίο να υπάρχει αυτή η υποστήριξη», πρόσθεσε αργότερα ο Noah.

Η Millie Bobby Brown πρόσθεσε αμέσως μετά:

«Κάτι που θέλω να προσθέσω είναι ότι το να είσαι νεαρή κοπέλα στον κλάδο, είναι πολύ δύσκολο όταν περιτριγυρίζεσαι συνεχώς από ανδρική ενέργεια. Κάτι που ο Noah έκανε πάντα τόσο καλά ήταν να με κάνει να νιώθω άνετα και δυνατή. Είναι ένας καταπληκτικός συμπρωταγωνιστής. Ήταν πάντα ο μεγαλύτερος υποστηρικτής μου, με επευφημούσε».

Δες αναλυτικά τη συνέντευξη της Millie και του Noah παρακάτω:



Πηγή φωτογραφιών: noahschnapp

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Millie Bobby Brown: «Άλλος άνθρωπος» το 2016 η σταρ των Stranger Things

Βγάλε σιγά σιγά τα χαρτομάντηλα – Το Stranger Things τελειώνει οριστικά με την 5η σεζόν

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved