H Millie Bobby Brown έγινε viral μετά την απρόσμενη δήλωση για τη διατροφή της

Η 19χρονη Βρετανίδα ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το Stranger Things αποκάλυψε τον τρόπο που προτιμάει να τρώει τα καρότα και προκάλεσε την έκπληξη των fans της.

H 19χρονη Millie Bobby Brown ή αλλιώς Eleven στη σειρά Stranger Things του Netflix, έδωσε μια νέα συνέντευξη στο UNILAD, όπου αποκάλυψε ότι έχει μια περίεργη «εμμονή» με ένα συγκεκριμένο σνακ, τα καρότα.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το βρετανικό μέσο ενημέρωσης στο Tik Tok από τη συνέντευξη της Brown, εκείνη παραδέχτηκε ότι της αρέσει να τρώει καρότα - ειδικά όταν δεν πλένονται. Μάλιστα, έφαγε on camera ένα καρότο χωρίς να το πλύνει και να το ξεφλουδίσει.

«Όσο πιο βρώμικο τόσο το καλύτερο» λέει η 19χρονη στο βίντεο, προκαλώντας την έκπληξη των fans της και όσων είδαν το βίντεο, προσθέτοντας επίσης ότι απεχθάνεται τα ψιλοκομμένα καρότα.

Προσπαθώντας να εξηγήσει πώς συνέβη να έχει αυτή την «απόσμενη» συνήθεια, η νεαρή ηθοποιός ανέφερε πως κι η μαμά της όταν ήταν έγκυος σε εκείνη είχε αυτή την έτρωγε καρότα χωρίς να έχουν καθαριστεί πρωτα κι ίσως αυτό είναι κάτι που «κληρονόμησε». Παράλληλα, ανέφερε πως της αρέσει καλύτερα και οι γεύση τους, καθώς όπως πρόσθεσε είναι «πιο γήινη».

Το συγκεκριμένο βίντεο πάντως, με τη Millie Bobby Brown συγκέντρωσε 9,7 εκατομμύρια views κι όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο πολλοί ήταν αυτοί που συμφώνησαν στα σχόλια μαζί της, λέγοντας πως τα καρότα όταν δεν είναι ξεφλουδισμένα είναι πιο νόστιμα και δεν καταλαβαίνουν μάλιστα, πώς γίνεται κάποιοι να τα προτιμούν καθαρισμένα.

Η αλήθεια είναι, πως για παράδειγμα, όσον αφορά κάποια φρούτα και λαχανικά, το να τα φας με τη φλούδα τους δίνει μια άλλη - κάποιες φορές πιο ελκυστική - γεύση, μαζί και με κάποια extra οφέλη. Σκέψου το μήλο ή το αγγούρι. Από την άλλη όμως, οι ειδικοί συμβουλεύουν πάντα να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας προτού τα φάμε κι ας είναι και με τη φλούδα. Η Δρ. Amy Lee, Επικεφαλής Διατροφής για την Nucific, είπε σε συνέντευξή της στο Delish ότι το πλύσιμο των τέτοιων τροφών είναι απαραίτητο για την απομάκρυνση των φυτοφαρμάκων και των χημικών ουσιών.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved